سلام دوستان
فکر کنم سئوالم را جای خوبی دارم مطرح میکنیم آخه بچههای این انجمن همه تو کار هاست و دامین هستند و حتما سروکارشون با سایت www.nic.ir هست![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
میخواستم ببینم کسی هست که مثل من مشکل ورود به سامانه کاربری داشته باشه، من که میخوام وارد سامانه کاربری بشم: www.nic.ir/Login
یه صفحه میاد و پیام میده:
روی دکمه ادامه که میزنم هرکاری میکنم وارد نمیشه، تازه من با جیمیل هم مشکل دارم. از اینترنت داتک استفاده میکنم البته با DIALUP هم تست کردم باز نشد![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
فکر کنم سئوالم را جای خوبی دارم مطرح میکنیم آخه بچههای این انجمن همه تو کار هاست و دامین هستند و حتما سروکارشون با سایت www.nic.ir هست
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
میخواستم ببینم کسی هست که مثل من مشکل ورود به سامانه کاربری داشته باشه، من که میخوام وارد سامانه کاربری بشم: www.nic.ir/Login
یه صفحه میاد و پیام میده:
انتقال به اتصال امن (HTTPS)
وبگاه ایرنیک میخواهد شما را به یک اتصال امن (HTTPS) منتقل کند.
روی دکمه ادامه که میزنم هرکاری میکنم وارد نمیشه، تازه من با جیمیل هم مشکل دارم. از اینترنت داتک استفاده میکنم البته با DIALUP هم تست کردم باز نشد
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)