تغییرات فایل 1 مشکل با نصب نشدن پلاگین ها در افتر افکتز cs5

th.mohsen

New Member
سلام
هیچ پلاگینی بعد از نصب تو برنامه بالا نمیاد
هم تو قسمته پلاگینه نسب میکنم هم ۶۴ بیتی, هم آپدیت کردمش .:shock:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز :rose:
لطفا قبل از پست زدن ، قوانین انجمن رو بخونید!!! در انجمن فقط باید فارسی تایپ کنید

متنتون رو ویرایش کنید در غیز این صورت تاپیک حذف میشه.
موفق باشید:oops:

آخرین ویرایش:

th.mohsen

New Member
مشکل با نصب پلاگین cs5

سلام
هیچ پلاگینی بعد از نصب تو برنامه بالا نمیاد
هم تو قسمته پلاگینه نسب میکنم هم ۶۴ بیتی, هم آپدیت کردمش .:shock:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز اکثر کاربرای اینجا پلاگین هایی که احتمالاً مد نظر شما هست رو نصب کردن و دارند کار میکنند لطفا اسم پلاگین رو نام ببر بعد هم نوع ویندوز

th.mohsen

New Member
پلاگینایی که رو خودش هست فقط بالا میاد هیچ پلاگینه دیگیو بالا نمیاره نسب رو تو قسمت خودش انجام میدم(suport file/plug-ins (کرک هم میکنمشون ولی افترو که باز میکنم نیست . windows 7 64bit , aftereffect cs5

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
احتمالا تو آدرس دادن برای نصب پلاگین مشکل دارید .

اگه 64 بیت هستید چک کنید که حتما حتما تو این آدرس بریزید :
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS5\Support Files\Plug-ins

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
ممنون از حسین جان

دوست عزیز یه لطفی کن اسم پلاگینی رو هم که نصب کردی رو بگئ چون اکثر پلاگین ها خودشون مسیر افتر افکت رو پیدا می کنن و نیازی نیست خودت آدرس بدی

th.mohsen

New Member
مرسی که جوابمو میدید و کلی ممنونم
دقیقن تو همون آدرس نصب میکنم
والا ۵ تا اینا نصب کردم هیچکدومشو بالا نیاورد تو برنامه مثلان magic bullet 2.0 ia new blue , panopticom
بازم بود من دیگه مایوس شدم نصب نکردم .

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
من همه شون رو دارم اما مشکلی که تو میگی رو نداشتم

پک new Blue که خودش موقع نصب هر چی نرم افزار تدوین و افکت گذاری رو سیستمت نصب باشه رو میشناسه و تیک میزنه و خود به خود می بره تو آدرسشون کپی می کنه

Magic Bullet هم همینطوره خودش مسیر افتر رو می شناسه . شما اون ورژنی رو داری که موقع نصب اسم تمام محصولات پکش می آد بعد هم باید شماره سریالشون بزنی؟ اگه آره که باید به راحتی نصب بشه

th.mohsen

New Member
اره خب نصب که میشه راحت ,تو برنامه بالا نمیاد. اسمشون اصلان نیست تو افکتا , از لحاظه فیزیکی فولدر مربوطه هست، تو خودهcs5 هیچ نامو نشونی ازشون نیست

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز یه عکس بگیر از نرم افزار یه عکس هم از محل ریخته شدن پلاگین ها

th.mohsen

New Member
اینم از عکسایی که گفتین!!

پیوست ها

• after01.png
    after01.png
    566.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • after02.png
    after02.png
    572.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • after03.png
    after03.png
    558.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز من باز هم می گم پلاگین نصب کردن اصلا کار سختی نیست شاید نسخه After شما مشکلی داره اما با این حال به این عکس ها دقت کنید

اون آدرسی که شما دادید غلط هستش و Magic Bullet خود به خود به این آدرس میره که تو عکس ها مشخص هستن

پیوست ها

• Plugins.jpg
    Plugins.jpg
    381.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • plugins 2.jpg
    plugins 2.jpg
    154.3 کیلوبایت · بازدیدها: 31

th.mohsen

New Member
به نظارت چیکار کنم ؟ ویندوز عوز کنم ؟ یه سی اس ۵ دیگه نصب کنم ؟ سی اس ۵.۵ نصب کنم ؟
اخه تنها مجیک نیست که اکسره پلاگینارو تو برنامه لود نمیکنه !!!!

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یه cs5 ریگه نصب کن
از یه شرکت دیگه بگیر
یا اگه میتونی دانلودش کن
مشکلی که شما دارید اگه با این راه حل نشد یه تست هم با ویندوز کنین از اونجایی که هنوز پلاگینی زیادی نصب نکردید بهتره از اول یه سیستم خوب واسه این کار آماده کنی منظورم یه ویندوز خوب هست

th.mohsen

New Member
آقا من تمام کارایی که گفتین را انجام دادم // وینوز عوض کردم / سی ای 5 جدید گرفتم نصب کردم .
اینترنت و آنتی ویروس هنگام نصب خاموش بود /// الان مثلا بوریس نصب کردم ولی تو برنامه نیستش حتی اولش که داره لود میکنه اسمش میاد ولی تو خود برنامه نیستش / چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
آقا من تمام کارایی که گفتین را انجام دادم // وینوز عوض کردم / سی ای 5 جدید گرفتم نصب کردم .
اینترنت و آنتی ویروس هنگام نصب خاموش بود /// الان مثلا بوریس نصب کردم ولی تو برنامه نیستش حتی اولش که داره لود میکنه اسمش میاد ولی تو خود برنامه نیستش / چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

خیلی فکر کردم جوابی بدم اما برام عجیبه
تا حال این مشکل رو نداشتم
این پست رو دادم بدونی اگه دوستان جوابی نمی دند دلیل بی توجهی نیست احتمالا جوابی ندارند

مگه میشه؟

در مورد پلاگین های دیگه هم توضیح بدید نصب کنید و بگید کجا نصب شده تا من با سیستم خودم چک کنم و اگه بشه کمکت کنم

بدرود

th.mohsen

New Member
سلام
ورژن 5.1 بوریس

اینم 2 تا عکس که پلاگینایی هست بجز بوریس که نصب کردم
-تو نصب دوبار تقریبن ازت آدرس میخاد که باید تنظیمشون کنی رو "ساپورت فایل/پلاگین " ؟
-میشه لینک مجیک بولتی که خودتون تست کردین میدونین درسترو به من بدین نصب کنم شاید مشکل از پلاگینایی که دارم ؟

پیوست ها

• 01.png
    01.png
    83.5 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 02.png
    02.png
    104 کیلوبایت · بازدیدها: 22

جدیدترین ارسال ها

بالا