مشکل با مودم adsl

farshad009

New Member
سلام دوستان :sad:
دیروز من بدون اینکه دیسکانکت بشم , مودم adsl رو یه دفه خاموش کردم .
و الان دیگه چراغ سبز مودمم (dsl link) روشن نمیشه کلا , چه برسه به چشمک زدن...

سوخت؟؟؟؟!؟؟؟
مودمم مدل siemens هستش

کجا بدم تعمیر کنن ؟؟؟

مشکل کجاست؟؟؟؟ :sad:

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست مودم به این سادگی ها نمی سوزه اگر شما از PPPoE استفاده می کردید دیگه کانکشنی هم وجود نداشت و برای قطع ارتباط باید مودم رو خاموش می کردید پس از این قضیه نمی تونه باشه چند تا کاری که می گم رو انجام بدید.
اول: تمامی تلفن های موجود در خونه رو بکشید و فقط مودم باشه .
و مودم رو روشن کنید ببینید آپ می شه لینک یا نه.
اگر نشد اسپلیتر رو در بیارید و مودم رو مستقیما به خط تلفن وصل کنید احتمالا راه می افته
بازم اگر نشد از سوراخ ریزی که پشت مودمتون هست مودم رو یه بار ریست کنید .بعد دوباره کانفیگ کنید انشاالله موشکل حل می شه

farshad009

New Member
مرسی دوست عزیز که توجه کردید

همه کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی نشد :(

دیگه اینکه این مودم من حتی اگه به تلفن وصل نمیشد هم باز چشمک میزد ولی اصلا نمیزنه الان.
:(

چه اشتباهی کردم دیسکانکت نشدمو قطع کردم مودم رو :(

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب دوست من مودمتون رو ببیرید خونه یکی از دوستانتون تست کنید ببینید روی اون سیستم آپ می شه توجه کنید که دوستتون هم adsl داشته باشه

boobian

Active Member
دوست من اگر چراغ status خاموش باشه مشکل از خط تلفن یا سیستم کامپیوترتون هست اما اگر چشمک میزنه مشکل مودم هستش و باید تعمیر بشه موفق باشید

مودم رو یکبار ریست کنید، شاید حل شد!!! واسه این کار وقتی که مودم روشنه، دکمه ری ست روی مودم رو به مدت کوتاهی نگه دارید (2 ثانیه) امیدوارم حل شه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
siemens ها فکر کنم یه سوزنی دارن برای ریست به حالت اولیه
از اون استفاده کن
اگه نشه باید ببری تعمیر ، درست میشه ، این siemens ها از این مشکلات دارن ، اگه آپدیتش کنه که مشکلت برای همیشه حله

farshad009

New Member
ممنون دوستان
همه کارهایی که گفتید رو کردم ولی نشد :(

ولی :

دوست من اون سوزنش کجاست ؟ مال من ی دکمه داره برای ریست فقط که اونقدراهم ریز نیست

و چجوری میتونم اپدیت کنم مودمم رو ؟

راستی مدلش هم اینه:

siemens c-110

مرسی که جواب میدید

:sad:

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دقیقا مدل هاش رو نمی دونم
ولی بیشتر siemens ها یه سوراخ ریز پشتشون داره که با سوزنش میشه یه دکمه زیست کلی شون رو زد
برای تعمیر و آپدیپ هم میتونی ببری همون جای که مودم رو ازشون گرفتی و یا بخش فنی آی اس پی که مشکلت رو حل کنند

جدیدترین ارسال ها

بالا