code_nevise_bisavad
New Member
خیلی تابلو هست که کاربرو دارید مجبور میکنید کاری که درست هست و به کار نادرست شما تبدیل کنن ! همین کارارو کردین که وقتی یک نفر یک سوال ساده از شما توی بخش ASP ASP.NET میپرسه 12 ساعت بی جواب میمونه .
خوب مرد حسابی توکه اسم خودت رو گذاشتی مدیر ، جا اینکه یک تاپیک درست کنی بگی باید اونتو هیچ کسی با این کار حال نمیکه ، چون ، خودش دوست داره موضوع مورد نظر خودش تو صفحه تالار مشخص شه نه موضوع تو!
اومدیم تو بخش معرفی سایت ها ، سایت معرفی کردیم ، مدیر میگه منتقل شد
، حالا خوب شد پاکش نکرد.
انشاالله این بچه بازی ها هم توسط مدیران این سایت کنار گذاشته شود
در ضمن میدونم هم این پستم Dlete میشه هم خودم ولی مهم نیست چون تو سایت ها ایرانی ها مثل بقییه جاهاشون حق با کاربر نیست و کاربر نباید انتقاد کنه فقط باید تعریف کنه
درضمن این متنن فوق انتقاد من به مدیر بود ، و هیچ کس حق سوء استفاده کردن از اونو نداره بخاطر جواب ندادن به میل ها توسط مدیران این سایت مجبور شدم همینجا بیان کنم.
خوب مرد حسابی توکه اسم خودت رو گذاشتی مدیر ، جا اینکه یک تاپیک درست کنی بگی باید اونتو هیچ کسی با این کار حال نمیکه ، چون ، خودش دوست داره موضوع مورد نظر خودش تو صفحه تالار مشخص شه نه موضوع تو!
اومدیم تو بخش معرفی سایت ها ، سایت معرفی کردیم ، مدیر میگه منتقل شد

انشاالله این بچه بازی ها هم توسط مدیران این سایت کنار گذاشته شود
در ضمن میدونم هم این پستم Dlete میشه هم خودم ولی مهم نیست چون تو سایت ها ایرانی ها مثل بقییه جاهاشون حق با کاربر نیست و کاربر نباید انتقاد کنه فقط باید تعریف کنه

درضمن این متنن فوق انتقاد من به مدیر بود ، و هیچ کس حق سوء استفاده کردن از اونو نداره بخاطر جواب ندادن به میل ها توسط مدیران این سایت مجبور شدم همینجا بیان کنم.