مشکل با قالب

iran2008

Active Member
سلام
من با چند تا از قالب های وردپرس مشکل دارم .
وقتی که میذارم رو سایت قالب فقط تا نیمی از قالب نشون داده میشه .
اون هم فقط بالاش .
وردپرس من هم نسخه آخریشه : 3.0.1 فارسی

55961824477521477355.jpg

میشه بگید مشکل از چیه ؟
آیا میشه درستش کرد ؟

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
این مشکل موقعی پیش میاد که قالب از یه تابعی استفاده میکنه که اون تابع در پلاگین خاصی موجود هست و وقتی که به پردازش اون تابع میرسه و خود تابع هم وجود نداره خطا بروز میکنه و نمایش سایت متوقف میشه!

برای رفع مشکل بررسی کنید ببینید این قالب از کدوم پلاگین ها استفاده میکنه و اونا رو نصب کنید.

iran2008

Active Member
مرسی از شما

اما از کجا بدونم که این قالب از کدوم پلاگین ها استفاده میکنه و اونا رو نصب کنم ؟
چون چند تا قالب دارم که اینطوری میشوند .

sharktech

کاربر فعال
تشخیص اینکه قالب از کدوم پلاگین ها استفاده میکنه یکم سخته و فردی که php و وردرپرس کار هست میتونه تشخیص بده!

VAHID216

مدیر بازنشسته
این طور که از تصویر پیداست تمامی کد های sidebar اجرا شدن ولی کد های استفاده شده در index.php اجرا نشدند. کافیه محتویات فایل index.php رو همینجا کپی کنید تا بهتون بگم چه پلاگین هایی نیاز هست.
موفق باشید

iran2008

Active Member
بفرمائید
اینم ایندکس قالب

پیوست ها

• index magicp30.zip
    991 بایت · بازدیدها: 2

VAHID216

مدیر بازنشسته
این پلاگین ها مورد نیاز هست :
کد:
wordpress.org/extend/plugins/wp-postviews/
و
کد:
wordpress.org/extend/plugins/wp-page-numbers/
اما بازم با نصب این ها قالب نصفه می یاد که به ترتیب به خاطر فایل های top-linkbox.php و top-center-ads.php و post-sabet.php هستش.
کافیه عبارت :
کد:
                <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
از درون فایل index.php حذف کنید تا ببینید که قالب بالا می یاد یا خیر. در صورتی که بالا نیومد پس از حذف یک پست ثابت انتخاب کنید که در تمام صفخات نمایش داده بشه. البته چون من ندیدم به چه طریقی کد نویسی شده نمی تونم کمکتون کنم. اما اگر خواستید بدون استفاده از این خاصیت هم استفاده کنید عبارت زیر رو حذف کنید :
کد:
 <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
البته این رو هم خدمتون بگم کسی که این قالب رو طراحی کرده به دانش php مسلط بوده اما از کد های استاندارد WP با خبر نبوده.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا