مشکل با قالب وبلاگم

hamid7x

Member
با سلام به همه دوستان راستش من تو blogger.com‏ وبلاگ زدم خواستم قالبم رو مثل اين سايت كنم البته هست اما پستها يه جور ديگه هستند مقايسه كنيد
‎ ‎چطور‎ مي تونم پستهام رو مثل سايت پايني كنم
www.im2music.tk
اين مال منه

www.im1music.net
مثل اين
اين ورد پرسه كه دامينش رو نت كرده من تو وردپرس وبلاگ زدم نتونستم اين رو به همين شكل در بيارم از دوستان خواهشمندم اگه كسي ميتونه كمكم كنه يا بگه تو Blogger.com‏ ميشه مشكلش رو حل كرد يا نه !!
چطور لطفا راهنمايم كنيد ممنون ميشم

اگه لازمه تا تمپلاتم رو هم بزارم در واقع مشكل اينه كه وقتي وارد وبلاگم ميشي بجاي اينكه پست پست پشت سر هم باشه به صورت گروهي يعني مربع مربع تو صحفه اصلي هستش خودتون مشاهده كنيد من تونستم پست پستش كنم اما tittle‏ محو ميشه. من در واقع ميخوام كه وقتي وارد وبلاگم ميشي به صورت اين سايت باشهwww.im1music.net

hamid7x

Member
به این دوتا عکس که گرفتم نگاه بنداز من می خوام پست هایم به صورت پشت سر هم بیاد اما ماله من به صورت مربع مربع هستش عکس ها رو نگاه کنید متوجه میشید اون عکسه که به صورت مربع هستش ماله منه اون یکی هم اون سایت که می خوام پستهام مثل او باشه تو عکس علامت زدم راستی انجا که تو عکس نوشتم تیتل یعنی میخوام نظر ها تاریخ و برچسب ها به این صورت که تو عکس علامت زدم باشه عکس اولی ماله منه و دومی هم اون سایت هستش

1

2

اینم تمپلاتم
http://hulkshare.com/72327iqhq7dn

جدیدترین ارسال ها

بالا