مشکل با فونت ها

سلام من برای فارسی نوشتن از فارسی نویس مریم استفاده کردم حالا وقتی روی سی دی می زنم و اون سی دی رو کامپیوتر های دیگر می گذارم که فونت های فارسی نویس مریم را نصب نداره همه چیزهایی که نوشتم کد میشه حالا من باید چه کار کنم فونت هارم باید رو سی دی بزنم یا تو تنظیمات باید کاری بکنم لطفا کمک کنید.

خیلی ممنون از راهنماییتون ولی راستیتش من هیچی از این فرمان ها سر در نمی یارم اگر میشه یه جوری توضیح بدید که من بفهمم پله به پله اگر میشه مرسی من مبتدی هستم

ببین عزیزم اول یک فون فارسی یا هر فنتی که دلت میخواد رو از نوار بالا برنامه از گزینه ی project بعد embedded fils
add میکنی میدونی که پسوند فونت ها ttf هستند البته باید توجه کنی که تمام نوشته هایی که میخوای با اون فونت نشون داده بشه رو باید با همون فنت بنویسی یعنی باید در پرژه یک Text بسازی و بری به قسمت font بعد همون فونتی رو انتخاب کنی که در پرژه ادد کردی البته باید اون فنت رو در سیستمت نصب کرده باشی بعد هر چی میخوای در Text مینویسی بعد ok میکنی بعد بر روی page1 در پایین نر افزار کلیک میکنی بعد در قسمت script این رو بنویس
برای اطمینان بیشتر کپی و پست کن.
InstallFont("<Embedded>\font name.ttf")
به جای font name نام فنتی که در برنامه ادد کردی بده حتما باید همون اسم باشه مراقب باش ttf. رو پاک نکنی
------------------------------------
برای تشکر از گزینه ی thanks استفاده کتید
---------------
اموزش کامل مالتی مدیا بیلد در این سایت به صورت قدم به قدم
www.mehran32.mihanblog.com

دوست عزیز ممنون از راهنماییت حالا می خواستم بدونم که و قتی از project فونتم رو انتخاب می کنم برای آدرسش <SrcDir> رو باید بزنم یا نا و اینکه فونت رو هم باید روی cd رایت کنم دیگه؟ و اینکه آیا میشه کاری کرد که وقتی اتوران شروع به کار میکنه این فونت نصب بشه یعنی دیگه احتیاج به اینکه طرف رو یک نوشته کلیک کنه تا نصب بشه نباشه خیلی ممنون

من کا رایی که گفتم بکن هیچ کاری دیگه لا زم نیست بکنی وقت برنامه اجرا شد خود به خود فنت نصب میشه
اگه نفهمیدی وایسا تا برات یک مثال بسازم
------------------------------
برای تشکر از گزینه ی thanks استفاده کتید
---------------
اموزش کامل مالتی مدیا بیلد در این سایت به صورت قدم به قدمwww.mehran32.mihanblog.com

آقا دسدت درد نکنه ممنون میشم اگر یک مثال بزنی چون من نفهمیدم که این cript کجاست من روی عکس page 1 کلیک میکنم و اون پایین توی mor action (script) کپی می کنم ولی اینجوری اتوران که شروع میشه باید یک کلیک روی عکس بکنی تا فونت ها درست شه و اینکه توی آددرس فونت <SrcDir> با ید قرار بدم یا نه و فونت رو روی سی دی باید بکذارم یا نه.

آخرین ویرایش:
برای تشکر از گزینه ی thanksاستفاده کنید
بعد از دانلود نمونه و باز کردن اون یک بار پرزه رد اجرا کن بدون اینکه به هیچ چی دست بزنی

دانلود نمونه

آقا مرسی شما از چه ورژنی استفاده میکنی چون من نمونه رو که دانلود کردم برای باز کردنش میگه ورژنت قدیمی هست در ضمن اون script رو که شما می گفتید پیدا کردم و موفق شدم اگر میشه اسکریپتی که به کمک اون فونت کاملا روی کامپیوتر نصب میشه رو برام بگذار واقعا شرمنده همچنین نگفتی که برای آدرس فونت از <SrcDir> باید استفاده کنم یا نه

اقا جون شما هم میتونی از <SrcDir> استفاده کنی هم از <Embedded> از <Embedded> استفاده کنی بهتره
تو وژزن برنامت چنده بگو تا برات با همون وژزن درست کنم همین الان زود باش.

اقا جون شما هم میتونی از <SrcDir> استفاده کنی هم از <Embedded> از <Embedded> استفاده کنی بهتره
تو وژزن برنامت چنده بگو تا برات با همون وژزن درست کنم همین الان زود باش.
تو مثالی که برات میزارم برات روشن میشه باید چکر کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا