مشکل با فوتو شاپ

Ali.AFsha

New Member
با سلام
خدمت شما من PHotoshop Cs4را نصب کردم ولی در قسمت منو3Dوجود ندارد یدی یک بار که نصب کردم بود ولی الان که دوباره نصب می کنم نیست لطفا" کمک کنید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
به انجمن خوش آمدی دوست من
نسخه ی ای که نصب کردید me هست؟
این مشکل بیشتر واسه این ورژن پیش میاد که به دلیل اتصال به اینترنت قسمت 3d از کار میفته
موفق باشید

MadikaCo

Well-Known Member
با اجازه

نه دوست عزیز

مشکل این نیست
فتوشاپ CS4 خودش قابلیت داره تا تشخیص بده که سیستم شما قابلیت داره 3D کار کنه یا نه

اگر سیستم شما پایین هست همچین مشکلی پیش میاد چون من خودم الان CS4 Me دارم هنوزم که هنوزه هست

الان 2 ماه سیستمم رو ارتقا دادم قبلا که سیستمم Pentium 4 بود همین مشکل برام ایجاد میشد
اما الان حل شده:rose:

موفق باشین

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
فتوشاپ CS4 خودش قابلیت داره تا تشخیص بده که سیستم شما قابلیت داره 3D کار کنه یا نه

مطمينيد حرفتون درسته؟
سيستم خودم گرافيك 1 گيگ ؛ 4 گيگ رم ژل و سي پي يو 5300 هست و همين مشكل را داشتم
فكر ميكنم حرفتون غير منطقيه چون اگه قراره كه شناسايي كنه كه سيستم توان اجرا نداره(كه همچين چيزي غير ممكنه يا من از اون بي خبرم) همون اول اين قابليت ها را به كاربر نميده و دقيقا بعد از چند بار اتصال به نت قابليت 3d از بين ميره
خيلي از بچه ها اين مشكل را با نسخه me داشتن و دارن و فكر ميكنم هنوز هم راهي واسه حل اين مشكل پيدا نشده
من نسخه اصلي را دارم برا اون مشكلي پيش نمياد ولي me مشكل داره

آخرین ویرایش:

MadikaCo

Well-Known Member
مطمينيد حرفتون درسته؟
سيستم خودم گرافيك 1 گيگ ؛ 4 گيگ رم ژل و سي پي يو 5300 هست و همين مشكل را داشتم
فكر ميكنم حرفتون غير منطقيه چون اگه قراره كه شناسايي كنه كه سيستم توان اجرا نداره(كه همچين چيزي غير ممكنه يا من از اون بي خبرم) همون اول اين قابليت ها را به كاربر نميده و دقيقا بعد از چند بار اتصال به نت قابليت 3d از بين ميره
خيلي از بچه ها اين مشكل را با نسخه me داشتن و دارن و فكر ميكنم هنوز هم راهي واسه حل اين مشكل پيدا نشده
من نسخه اصلي را دارم برا اون مشكلي پيش نمياد ولي me مشكل داره
سلام گیلاس جان

دوست عزیز من وقتی سیستمم P4 بود از me استفاده میکردم از معمولیم استفاده میکردم این مکل برام پیش میومد

وقتی نصب میکردم تا 1 روز بود بعد از اون 3d میرفت ولی الان سیستم p5 با 4Gb ram و Cpu 7400 intel هست هم me نصب میکنم هم معمولی مشکلی ندارم (در ضمن اون موقه اصلا از نت استفاده نمیکردم)

شاید من اشتباه میکنم اما تجربه اینرو به من میگه
باز شما استادین:rose:ولی سعی میکنم دنبال دلیل منطقی بگردم
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا