مشکل با فلش و mmb

سلام دوستان من با فلش یه پروژه ای زدم حالا آوردم توی مولتی مدیا بیلدر و دستور فول اسکرین دادم به فایل فلش

وقتی با mmb خروجی exe میگیرم فول اسکرین کار نمیکنه بعد هم یه مکل با فلش پلیر روی سیستم کاربر ها هست

چجوری میشه این مشکل رو حل کنم که وقتی پروژه میاد اگه روی سیستمی فلش پلیر نبود خودکار نصب کنه

آیا میشه با Director حلش کرد؟؟؟؟؟ برنامه من یه چیزی دقیقا مثل کینگ پرند هستش ول یبا موضوع دیگه

خواهش میکنم این مشکل من رو حل کنید 2 ماه اسیر این مارا هستم خیلی ممنون :cry:

smmousazadeh

Well-Known Member
با دایرکتور مشکل پلیرتون حل میشه ولی مشکل فول اسکرین رو دارید.
البته میتونید از فول اسکرین دایرکتور استفاده کنید ، ولی یه کمکی با فول اسکرین تو فلش فرق داره به اینصورت که : استج رو نمایش میده و بیرون رو با رنگ زمینه پر میکنه

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت فقط ببینم چجوری میشه دکمه خروج و minimize تعریف کرد برای پروژه مون؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد می خواستم

بدونم وقتی از دایرکتور خروجی میگیریم ContextMenu رو نشون میده یا نه ؟؟؟؟ بعد من تاحالا با دایرکتور کار نکردم چه فرق هایی می کنه

با خود فلش؟؟؟ ساپورت میکنه swf رو یا نه باید Exe بیاریم داخل برنامه؟؟؟

michelangelo

Well-Known Member
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت فقط ببینم چجوری میشه دکمه خروج و minimize تعریف کرد برای پروژه مون؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون داخل پروژه ی mmb هست
یعنی یه کد برای minimize درون mmb یا درون فلش؟

از راهنمایی همه دوستان ممنون فقط دوستان ببینم چجوری میشه توی mmb یه باتن تعریف کرد که وقتی روش کلیک میکنی فول اسکرین

بشه چون من با استفاده از فلش درست کردم توی mmb کار نمیکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا