مشکل با فتوشاپ cs6

Maryam.20

Member
سلام.
میخوام بدونم چطور میتونم تو فتوشاپ cs6 فایلهارو با پسوند ico سیو کنم ... یه پلاگین داشتم برای فرمت فایلها ولی روی این ورژن کار نمیکنه .....
یه نکته دیگه هم درباره فیلترهاست، مثل AV-Bros-Page-Curl که اون هم روی این ورژن کارنمیکنه. اگه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم این امکانات رو فعال کنم.

ممنونم :rose:

SajadCG

کاربر فعال
برای تبدیل به ico هنوز پلاگین برای فتوشاپ cs6 نیومده
بهتر از برنامه های ساخت ایکن مثل IconWorkshop استفاده کنید که مخصوص این کار هست.
پلاگین
AV-Bros-Page-Curl هم در حال حاظر از نسخه cs3 تا cs5 پشتیانی میکنه و فعلا نسخه cs6 نداره.
موفق باشید.

saeedti

New Member
[h=2]سلام به دوستای گلم! مشکله من با فتوشاپ اینه که وقتی cs6 رو نصب میکنم با این خطا روبه رو میشم[/h]
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟

SajadCG

کاربر فعال
سوالتون را در پست جدید مطرح کنید.
درضمن قوانین را هم مطالعه کنید حتما.

nima_dsnr

کاربر VIP
تو همین صفحه ای که هستی اول برو به عکس اول بعد برو به عکس دوم

پیوست ها

• newtopic1.jpg
    newtopic1.jpg
    73.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • newtopic2.jpg
    newtopic2.jpg
    63.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

meshkat74

New Member
سلام ببخشید من از cs6 استفاده میکردم تا اینکه مشکل پیدا کردم uninstall کردم دوباره نصبش کردم ولی الان وقتی عکس باز میکنم داخلش عکسه نمیاد نمیدونم مشکلش چیه اگر ممکنه کمکم کنید ممنون

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام.
میخوام بدونم چطور میتونم تو فتوشاپ cs6 فایلهارو با پسوند ico سیو کنم ... یه پلاگین داشتم برای فرمت فایلها ولی روی این ورژن کار نمیکنه .....
یه نکته دیگه هم درباره فیلترهاست، مثل AV-Bros-Page-Curl که اون هم روی این ورژن کارنمیکنه. اگه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم این امکانات رو فعال کنم.

ممنونم :rose:
سلام دوست عزیز
همونطور که آقا سجاد عزیز فرمودن میتونید از نرم افزارهای دیگر استفاده کنید و هم میتونید با پسوند PNG خروجی بگیرید و سپس از سایت های تبدیل آنلاین استفاده کنید مثل :
کد:
http://www.convertico.com/
موفق باشید
سلام ببخشید من از cs6 استفاده میکردم تا اینکه مشکل پیدا کردم uninstall کردم دوباره نصبش کردم ولی الان وقتی عکس باز میکنم داخلش عکسه نمیاد نمیدونم مشکلش چیه اگر ممکنه کمکم کنید ممنون
سلام دوست عزیز
شما باید سوالتون رو در تاپیک جدید ایجاد میکردید !!
لینک زیر رو پیگیری کنید :
http://forum.majidonline.com/thread...Photoshop-CC?p=1336425&viewfull=1#post1336425
درصورت وجود هرگونه سوال در تاپیک جدید مشکل خود را پیگیری کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا