مشکل با شبکه کردن

catelous

Member
سلام من 2تا کامپیوتر دارم که مادر برداش هردو اسوس هست یه سویچ 8 پورت دیلینکم دارم این 2تا کامپیوترو کاملا با تنظیمات درست شبکه میکنم ولی وقتی پینگ میکنم هر کامپیوتر خودشو میشناسه ولی اونیکیو نه سوییچ و کابل ها هم سالما مادربورد ها هم سالما تنظیماتمم درسته چون کامپوتر های دیگرو قشنگ شبکه میکردم ولی این دوتا نمیشه یه ضربدر قرمزم رو ایکونه شون هست

catelous

Member
بدون سوییچ هم تست کردم نشد فیروال ها هم خاموشن آنتی ویرسم ندارن واقعا لنگم اگه کسی بلدهکمک کنه

saber110

Member
پس ایراد از کابلاته
با تستر اگه داری تست کن اگه نداری با کامپیوترهای دیگه

ip ها ور درست ست کردی؟

catelous

Member
نه از کابل ها نیست تست کردم کابل هارو آیپی هارم یه سری 192.168.0.1 و192.168.0.2 دادم و سری بعد هم 192.168.1.1و192.168.1.2 دادم

saber110

Member
اسمی که برای کامپیوترت انتخاب کردی یکی نبوده
یا اصلا تو آدرس بار برو دستی بزن ببین نمی یاد
حتما می دونی که تو شبکه اینجوری باید بزنی
user2\\

saber110

Member
اره
ولی یه راه بهتر موقعی که داری از ویزارد شبکه رو نصب می کنی جفت فیلدهای مربوط به computer descripion و computer name رو برای یک کامپیوتر بزن user1 و برای کامپویتر بعدی بزن user2
اینجوری فک کنم درس بشه .

catelous

Member
یعنی اینجوری؟

mt58uf.jpg

mt58uf.jpg

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
تو Network Setup Wizard اسم workgroup رو تغيير بده در هر دو كامپيوتر به يه اسم مشابه . Computer name ها رو هم هر جوري مي خواي تنظيم كن . فقط IP سيستم سرور رو به صورت زير تعريف كن :

و IP سيستم كلاينت رو به صورت زير :

انشاءالله حل مي شه .

موفق باشيد
مهدي

تنظیماتت هم اشکال داشته باشه وقتی کابل رو به سوییچ میزنی باید آیکون شبکه اکتیو بشه
من فکر می کنم کارت شبکه رو دی ایبل کردی

جدیدترین ارسال ها

بالا