مشکل با رندر vrar

ramostafa

New Member
مشکل با رندر vray

با سلام خدمت همه
زمانی که توسظ موتور وی ری از فضای داخلی رندر می گیرم متریال ها را نشان نمی دهد...حتی زمانی که مبلمان ها را به صورت جداگانه می سازم و آن ها را به صورت vray proxy وارد صفحه می کنم...ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

ramostafa

New Member
ممنون از شما
تو این عکسی که به پیوست اومده تمام مبله و بالشتکا متریال جدا دارن ولی زمان رندر همه همین طوری رندر میشن
مشکل دیگه اینه که زمانی رو پنجره ها vray light میذارم نور دیرک خیلی کم میاد یا اصلا داخل اتاق نیست..هیچ شباهتی کارم به روز نداره:cry:
و مشکل دیگم اینه که پنجره ها اون شدت نوری که باید داشته باشنو ندارن :cry:
اگه زحمتی نیست ی نظر کلی در مورد رندر بدین
با تشکر از شما

پیوست ها

• vray.jpg
    vray.jpg
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز مشکل شما اینه که یک جای دیگه ابجکت ها رو به پروکسی تبدیل میکنید
یا اینکه کل ابجکت مثلا مبل رو به یک پروکسی تبدیل میکنید این مواقع ID ابجکت بهم میریزه و متریال ها با هم ترکیب میشه باید هر ابجکتی رو تیکه تیکه به پروکسی تبدیل کنید

برای نور هم نور دایرکت رو انتخاب کن از مدیفایر Exclude رو بزن و اون وی ری لایت رو توی اون اینکلود کن تا نور ها درست بشه

موفق باشی

ramostafa

New Member
ممنون دوست عزیز متریال ها درست شدن ولی زمنیکه رو دیرکت کلیک میکنم رو مدیفایر گزینه ای به نام exclude پیدا نمی کنم...فقط س دونه هست اونم در قسمت shadow هستش..اونم داخل لیستش نورهای رقشغ نیست
ی مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه عکسیرو که در پیوست میذارم رندر نهایی منه ولی تصویر نویز داره چی چیوری میشه اونرو برطرف کرد؟
و سوال دیگه اینکه من از پنجره کرکره ای استفاده کردم ولی نوری که داخل اتاق افتاده فرم کرکرهای نداره و معمولیه لطفا من رو راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پیوست ها

• k1.jpg
    k1.jpg
    32.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • k2.jpg
    k2.jpg
    30.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

abbasi_0912

Active Member
ارتفاع دایرکت رو باید تغییر بدی طوری که زاویه اون با زاویه چرخش پره های کرکره موازی باشه یا وقتی از نمای فرونت یا لفت نگاه میکنی خط ما بین منبع نور دایرکت و تارگت اون طوری قرار بگیره که از داخل پره های کرکره بگذره
چون ارتفاع خورشید زیاده و زاویه چرخش پره های کرکره طوری هست که اجازه نمیده نور داخل بیاد

توی رول آت General Parameters نور دایرکت زیر همونجایی که سایه تیک سایه ها رو میزنی و نوعش رو تغییر میدی دکمه ای به نام Exclude وجود داره اگر پیدا نکردی عکس اش رو بزارم)

ramostafa

New Member
با تشکر از شما..گزینه اکسکلود هست ولی ایتم تمام آبجکتها هست بجز دوتا وی ری پنجره
در ضمن لینکی که گذاشته بودید واقعا عالی بود

ramostafa

New Member
سلام دوست عزیز
مشکلم با نور کرکرهای بر طرف شد ی سوال داشتم
اگه بخوام مسیر پرتو نوری که حالت مه داره وارد اتاق میشه رو نشون بدم از چه روشی باید استفاده کنم؟
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا