مشکل با دریافت اطلاعات از دیتابیس

شروع موضوع توسط saeed-magicboy ‏13 مارس 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. saeed-magicboy

    saeed-magicboy Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام. چند روزیه که phpmyadmin سرور من ارتقا پیدا کرده. یعنی شده 2.11.4 ،

    من سایتم رو با سیستمی که خودم نوشتم راه اندازی کردم. تا قبل از اینکه phpmyadmin هم ارتقا پیدا کنه خیلی خوب کار میکرد. سیستم رو به سرور دوستام هم انتقال دادم اما دیدم اونجا خیلی خوب کار میکنه. نمیدونم چه مشکلی اینجا پیدا کرده. من کدها رو به اختصار برای شما میذارم:

    PHP:

    $id = $row['post_id'];
    <a href=\"more.php?id=$id\">
    اینم صفحه more که وقتی id رو از index میگیره که در بالا گذاشتم:

    PHP:

    $q=mysql_query("SELECT * FROM infocms_postdata WHERE post_id = ".$id."");
    $row =MYSQL_FETCH_array($q);
     
    راستشو بخواید من در php تازه کار نیستم و نمونه کارای زیادی دارم. اما این ارور برای اولین باریه که برام اومده ( البته چون کدهام اشتباهی نداره )

    اینم ارور:
    HTML:

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ...
     
    ممنون میشم کمکم کنید. خیلی خیلی اعصابم رو خورد کرده. :sad:
     
    نوشته شده توسط saeed-magicboy در ‏13 مارس 2008
  2. alireza82

    alireza82 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    756
    تشکر شده:
    407
    امتیاز دستاورد:
    63
    حالا یه کار کن به جای
    PHP:

    $q=mysql_query("SELECT * FROM infocms_postdata WHERE post_id = ".$id."");
     
    بنویس:
    PHP:

    $q=mysql_query("SELECT * FROM infocms_postdata WHERE post_id = ".$id."") or die(mysql_error());
     
    فکر کنم بفهمی قضیه چیه!
     
    نوشته شده توسط alireza82 در ‏13 مارس 2008
  3. saeed-magicboy

    saeed-magicboy Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    ممنونم عزیز. مشکل اینجوری که دارم میگردم فکر کنم از سرور SQL باشه. سرور های دیگه دوستام همه از نوع 4.1.22-standard هست اما واسه من که آپگرید شده، الان 5.0.45-community هست. یه چیز دیگه هم اینکه سایت من با دامنه ir هیچ مشکلی نداره و دیتابیس رو هم کامل میتونه بخونه. اما com مشکلی که داره نمیدونم چرا اطلاعات 2 هفته پیش رو نمایش میده.

    الان هر چی تو نت میگردم که ببینم چرا اینجوری شده اصلا چیزی پیدا نمیشه. :sad:

    اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی شرمندم کرده.

    منتظرم :)

    موفق باشید/.
     
    نوشته شده توسط saeed-magicboy در ‏13 مارس 2008
  4. alireza82

    alireza82 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    756
    تشکر شده:
    407
    امتیاز دستاورد:
    63
    .com و .ir ات رو ping کن ببین یه ip یکسان براشون داری یا نه!
     
    نوشته شده توسط alireza82 در ‏13 مارس 2008
  5. saeed-magicboy

    saeed-magicboy Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    من زیاد چیزی در مورد سرور و اینا بلد نیستم. در حد اطلاعات عمومی. اگه میشه این ping کردن رو یکم توضیح بدید.

    یه چیز دیگه اینکه ورژن phpmyadmin های من با هم یکسان نیستند. یعنی واسه ir ، از نوع 4.1.22-standard هست. اما واسه com از نوع 5.0.45-community .
     
    نوشته شده توسط saeed-magicboy در ‏13 مارس 2008
  6. alireza82

    alireza82 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    756
    تشکر شده:
    407
    امتیاز دستاورد:
    63
    برای ping کردن باید بنویسی ping www.YourSite.com ، ip ای که بر میگردونه رو بگو!
    این ها هم ورژن های mysql هستند نه phpmyadmin ، یکم با هم متفا وتند!
    برای رفع مشکل دریافت اطلاعات آیا اون دستور رو که گفتم جایگزین کردی ببینی چی میگه!
    2- مگه این .com و .ir در اصل مال یه سایتت نیستن(روی هم پارک نشدن)! یا این که دوتا سایت مختلف داری و روی 2 تا سرور جداگونه!
    یه کم توضیح بده که راهنمایی الکی نکنیم!
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط alireza82 در ‏13 مارس 2008
  7. mohammad_molana

    mohammad_molana Member

    ارسال‌ها:
    232
    تشکر شده:
    356
    امتیاز دستاورد:
    16
    این عینه کده؟؟؟؟؟
    اگه آره فکر کنم مشکل تو بزگ و کوچیک نوشتن حروف باشه. البته من مبتدی هستم اما تنها ایرادی که دیدم تو این کد ها این بود
     
    نوشته شده توسط mohammad_molana در ‏14 مارس 2008
  8. saeed-magicboy

    saeed-magicboy Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    مشکل رو فهمیدم کجاست.

    راستشو بخوای من یه سیستم PHPLIVECHAT سری nulled را رو سرورم نصب کردم. فقط میخواستم ببینیم مشکلی نداره که بخوام بخرمش. اما فرداش که رفتم دیدم وضعیت سایت اینجوری شده.

    مشکل مثل اینکه از اینه که ورژن php سرور شده 5.2.5 و به خاطر همینم هست که کدهام نمیتونه id رو به sql بفرسته.

    در مورد دامنه .ir هم بگم آره. هر دو روی یه سروره. اما دامنه خود منم در تعجبم. چون وقتی با ir وارد کنترل پنل میشم همون کنترل پنل ما قبل نصب phplivechat رو داره.

    اینجوری هم که از دوستان و آشنایان پرسیدم مثل اینکه میگن باید اکانت از نو ساخته بشه تا دو تا دامنه همخونی داشته باشند. دلیل اینکه منترل پنل ها هم فرق می کنند اینه که ir با آدرس جایی که ازش هاست گرفتم کنترل پنلش بالا میاد.

    از همه شما عزیزان هم خیلی ممنونم. مخصوصا از آقا علیرضا.

    اینم آدرس سایته: www.infokade.com که دایرکت میشه روی ir.

    موفق باشید/.
     
    نوشته شده توسط saeed-magicboy در ‏16 مارس 2008

به اشتراک بگذارید