مشکل با خرید تبلت wacom

NEWVGAc12

Member
بزرگترین مشکل اینه که این شرکت هر سال تبلت های خودش رو با اسم های تکراری ولی با خصوصیات جدید به بازار ارزه می کنه !!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

WACOM CTH-460 - CTH-461 - CTH-661
این سه مدل از گرافیک تبلت های وی کام تقریبا تنها مدل هایی از گرافیک تبلت های این شرکت هستن هم قلم داردن و هم ملتی تاچ هستن ..... من دنباله یکی از این مدل ها هستم ...

بعد از کلی گشتن هیچ کدوم رو پیدا نکردم ...:-<:-<:sad:

لطفا اگه کسی فروشگاهی سراغ داره که یکی از این سه مدل رو می فروشه (در تهران) یه شماره تماس یا آدرس فروشگاه ........

خاصیت اصلی این مدل ها که باعث شده دنبالشون باشم ملتی تاچ بودن و توانایی بالاست.....

NEWVGAc12

Member
مشکل تشابه اسم مدل های Wacom

توجه کنید که محصولات قبلی این شرکت رو با محصولات جدیدش اشتباه نگیرید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch#Wacom_Bamboo
اگه به آدرس بالا بروید می بینید که فقط چند تا شرکت محصولات خودشون رو به صورت ملتی تاچ ارائه کردن

شرکتWacom هم یکی از اونهاست مثلا : wacom bamboo pen & touch سال گذشته با همین اسم تبلت تولید کرد و امسال هم همین طور با این فرق که مدل های امسال هم بزرگتر هستن و هم از قالبیت ملتی تاچ پشتیبانی می کنن .... حتما موقع خرید به دقت کنید.....

mrkay

Member
سلام

نمایندگی wacom تو ایران ، هیپیران ( نمایندگی HP) هستش.
آدرسشم اینه : میرداماد ، نبش نفت جنوبی

اونجا حتماً میتونی مدل مورد نظرتو پیدا کنی.

موفق باشی.

NEWVGAc12

Member
بی سوادی فروشندگان

سلام

موفق باشی.

ازاینکه جواب دادی ممنون ...
من یادم نمی یاد که اونجا هم تماس گرفتم یا نه .... ولی هر جایی تماس گرفتم و گفتم Wacom bamboo FUN pen & Touch .... گفت آره داریم ولی وقتی پرسید م قیمتش چنده گفتن A5 یا A6 ؟؟؟ که دقیقا مشخصه که همون مدل سال گذشته رو می گه که مد نظر من نیست .... و از ملتی تاچ هم پشتیبانی نمی کنه .... من خونم تهران نیست ولی بخاطر بی اطلاعی فروشندگان مجبورم تا تهران برم :mad:
ای کاش بچه های فروم یه فروشگاه می زدن که با توجه به سطح اطلاعات بالای اکثر بچه های فروم خریدارنی مثل من اینقدر وقتشون هدر نره... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

NEWVGAc12

Member
تمامی مدل های WACOM - راهنمای خرید تبلت های Wacom

برای اینکه عزیزان دیگه ای که میخوان محصولات Wacom خریداری کنن با مشکیل که من باهاش مواجه شدم مواجه نشن گشتم و یه وب سایت پیدا کردم که تمامی محصولات Wacom از قدیمی تا حالا رو توش داره و می تونید ببینید که مدلی که شما بهش نیاز دارین کدومه :
www.tablet4u.co.uk

طبق چیزهایی که من تومدتی که با این وسایل کار کردم متوجه شدم اینه که :
تبلت های شرکت های :
genius و Aiptek و Lapzz و Pactive و چند تا مارک دیگه واقعا بی مصرف هستن و اگه قصد دارین پول خودتون دور بریزین یکی این مارک ها رو بخرین....

هر چی بررسی کردم دیدم تنها مارک خوب Wacom هست که میشه واقعا روش حساب کرد که محصولات این شرکت به سه دسته اصلی تقسیم می شن که این سه دسته شامل :

((http://www.wacom.com/productinfo/ می تونید از این آدرس دفترچه راهنمای هر مدلی از تبلت های Wacom رو ببینید))
http://www.wacom.com/downloads/manuals.php
1- سری بامبو (Bamboo) این مدل شامل تمامی امکانات مدل Intuos هست ولی با دقت کمتر و قیمت پاییییین تر و اگه اشتباه نکنم در حال حاضر فقط این مدل از ملتی تاچ پشتیبانی می کنه.

2-Intuos این سری جزو سری حرفه ای و قیمت اون هم به نصبت بالاست و دقت بالایی داره و برای اشخاص حرفه ای که به دقت بسیار بالا نیاز دارن طراحی شده .این مدل قیمت نصبتا بالای داره و برای اشخاص تازه کار توصیه نمی شه....

3- سری Cintiq این سری از لحاض کارآیی بسیار شبیه به سری Intuos هست ولی با این فرق که به مانیتور هم مجهزه و قیمتش از مدل Intuos هم بالاتره و برای اشخاص حرفه ای و پول دار :sad:توصیه میشه ...

البته یه سری دیگه هم هست که به نظرم معرفی اون زیاد مهم نیست....سری سری موارد خاصه که قیمتش از همه سری ها بالاتره .:cry:

عالقه مندان به خرید تبلت ویکام دقت کنن که Bamboo - Cintiq - Intous سری ساخت هستن(مدل نیستن) و مدل اون ها به صورت عادی تو سایت نوشته نشده و اگه میخوان مدل وصیله مورد نظر خودشون رو ببینن می تونن به آدرس زیر مراجعه کنن :

www.tablet4u.co.uk

NEWVGAc12

Member
مشکل بی نظمی فروم

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=126524&page=3

صفحات اين تاپيک رو يک نگاه بنداز.
موفق باشي^.^

واقعا پیدا کردن یه بخش خاص تو این فروم سخته ....
زمانی که میخواستم این جا پست بدم یه نگاه انداختم ولی چیزه خاصی پیدا نکردم...........
فقط نمی دونم چرا تبلت زیر مجموعه فتوشاپ هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?:-?:-?:-?

به نظر من باید تو بخش سخت افزار باشه:idea:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز خوب با تبلت بیشتر توی فتوشاپ و کورل پینتر کار میشه و بچه ها هم معمولا آشنا هستند با تبلت واسه همین توی این بخش هم در مورد خریدش راهنمایی هایی میشه
موفق باشید

NEWVGAc12

Member
ها ؟؟؟

دوست عزیز خوب با تبلت بیشتر توی فتوشاپ و کورل پینتر کار میشه و بچه ها هم معمولا آشنا هستند با تبلت واسه همین توی این بخش هم در مورد خریدش راهنمایی هایی میشه
موفق باشید

بله حرف شما کاملا درسته ....:wink:
ولی هر چی باشه تبلت هم یه وسیله است و جزو سخت افزار به حساب میاد.... و گذشته از اون توی سری جدید تبلت های ویکام (بامبو) امکاناتی اضافه شده که میشه گفت دیگه فقط واسه طراحی نیست و به نظر من به زودی (تا 6 - 7 سال دیگه) تبلت به صورت یکی از بخش های اصلی کامپیوتر های خونگی مثل موس و کی بورد در میاد....

یه مطلب دیگه که هیچ ربطی به این نداره .. فرهنگستان ...... فارسی اسم تبلت رو در زبان فارسی گذاشته """" ابر نقاط"""" :green:

NEWVGAc12

Member
نمایندگی ویکام

سلام

موفق باشی.

کاملا تائید میشه ...
چ.ن خودم دو روز پیش رفتم یکی خریدم :) ....همه مدل تبلت های ویکام رو داره (بخصوص مدل هایی که
من پیشنهاد می کنم فقططططط از همین فروشگاه بخرین....
عکسشون تو سایت هست) ....
این هم آدرس دقیق با نقشه : http://www.hepiran.com/Pages/ContactUs.aspx

جدیدترین ارسال ها

بالا