مشکل با حرف ' ی ' در برنامه ورد

سلام ، دوستان من یه چند وقتی که تو برنامه ورد هر چی فارسی مینویسم نوشته هام مخصوصا" اگه توش ( ی ) هم بکار رفته باشه اونو جدا از کلمه بعد می نویسه یعنی اگه مثلا" بخوام این کلمه رو تو رود بنویسم مثلا" (( نوین )) اینطوری نوشته میشه ( نوی ن ) که البته من اینجا ( ی ) رو فاصله دادم ولی تو ورد ( ی ) به ( ن ) نمی چسبه هرچی فونت هم بود امتحان کردم ولی نشد نزدیک 1،000 تا فونت امتحان کردم ولیییی :cry: نمیشه .

اگه کسی دوای درده منو میدونه لطفا" منو راهنمائی کنه

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب شما از ویندوز Xpاستفاده می کنید و این هم یه راه داره که می تونید به وسیله اون این ایراد رو بر طرف کنید شما می یاید تام متن رو تایپ می کنید بعد کلید ctrl+Hرو می زنید در Find What ((ی)) رو معمولی تایپ می کنید و در قسمت Replace withبرای نوشتن حرف ((ی)) از کلید Shift+ط استفاده می کنید در آخر هم Replace All رو بزنید تا تمام حروف درست بشه امیدوارم مفید واقع شده باشه

ARTA_ADOBE CO

Active Member
این آموزش رو دالود کن و فایل دی ال ال که گفته شده را در مسیری که گفته کپی کن :

پیوست ها

• -xp-fixing problem.zip
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 215
دوستان از همه شما عزیزان واقعا" ممنون ، مشکلم حل شد خیلی ممنون که راهنمائیم کردید .

mshirkhani

Member
www.ahvazcity.net گفت:
خوب شما از ویندوز Xpاستفاده می کنید و این هم یه راه داره که می تونید به وسیله اون این ایراد رو بر طرف کنید شما می یاید تام متن رو تایپ می کنید بعد کلید ctrl+Hرو می زنید در Find What ((ی)) رو معمولی تایپ می کنید و در قسمت Replace withبرای نوشتن حرف ((ی)) از کلید Shift+ط استفاده می کنید در آخر هم Replace All رو بزنید تا تمام حروف درست بشه امیدوارم مفید واقع شده باشه
دکمه Replace All کخاست طرز کارش چطوریه میشه بیشتر توزیح بدید؟

Parham

Well-Known Member
در همون پنجره Find and Replace هستش دوست عزیز و عملکرد اون به این صورت هستش که به فرض شما می‌خواهید مقداری و یا عدد یا کلمه یا ... را در متن و مقدار دیگری عوض کنید و کافی‌ هستش در قسمت Find what عبارتی‌ که می‌خواهید پیدا کنید را وارد کنید و سپس در قسمت Replace with عبارت جدید را بزنید و با کلیک کردن بر روی Replace All تمامی‌ قسمت هایی‌ که مشخص کردید تغییر پیدا می‌کنه ... برای توضیح بیشتر به عکس که برات پیوست کردم هم نگاه کن

پیوست ها

• replace.gif
    replace.gif
    8.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا