دوست عزیز شما میتونید از برنامه ی ipt هم استفاده کنید
سلام .
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
خوشم میاد سوالتخصصی بود همه اینجا مشکل فونت فارسی دارن خخخخ ....انجمن....
با سلام و خسته نباشید.....من یک سوال تخصصی دارم....یک هفته هست اینترنت رو بالا و پایین رفتم... ولی چیزی ندیدم حالا اومدم توی انجمن ها ببینم کسی هست مشکل منو حل کنه........ سوال من این هست که با ذخیره سازی برنامه تنها در یک فایل اجرایی EXE ..... من یک نفر رو دیدم که اتوران ساخته با Multimedia Builder ولی وقتی توی dvd میری فقط ستاپ و پارتها رو میبینی... عکس و اهنگ و صدای کلید ها نبود (( هیدن هم نکرده)) اومده عکس و آهنگ و صدای کلید رو گذاشته توی فایل اتوران EXE وقتی شما روی اتوران EXE راست کلید می کنی 24 مگ هست....همین حالا کسی هست که بتونه راهنمایی کنه...و توضیح بده که چجوری میشه ذخیره سازی برنامه تنها در یک فایل اجرایی EXE![]()
جای سوال شما اینجا نیست ولی برای این کار میتونید از دو تابع save و loadvariable استفاده کنیدسلاممیخوام وقتی داخل یک ادیت باکس صفحه ی مثلا یک تایپ میکنیم بعد از کلیک روی کلید مربوطه این متن داخل ادیت باکس صفحه ی دوم که قبلا ایجاد شده لود شود و حتی اگر برنامه بسته شود و دوباره باز شود این متن ار بین نرود تا اینکه این متن توسط ادیت باکس صفحه ی یک پاک شود
باید چیکار کنم کمک کنید خیلی عجله ای هست
برای اینکار که بتونید لین بزارید تو متن های طولانی خودتون رو تصویر اسکرول درست کنید به صورت دستی تا بتونید این کار رو انجام بدید نمونه اینجور اسرول ها تو انجمن هستالبته یک راه حل بهتر و باکیفیت تر برای فارسی نوشتن هست که وقت بیشتری میبره اما خیلی بهتره. شما میتونید متن خودتون رو توی ورد تایپ کنید و بعد از اون عکس بگیرید و در mmb بزارید. برای بکگراندش هم میتونید هم توی خودِ ورد بکگراند بزارید و هم اینکه توی فتوشاپ، اول زمینه ی سفید رنگِ عکس رو بردارید و بعد زمینه ی دلخواهتون رو بزارید روش. سر آخر اون رو در mmb قرار بدید و اگه متن شما طولانی بود و در صفحه جا نمیشد، از خاصیت اسکرول در عکس ها استفاده کنید. خوبیش اینه که اگه کامپیوترِ دیگه ای داره این کار شما رو میبینه و اصلا فونت فارسی توی کامپیوترش نداره، به راحتی میتونه متن شما رو بخونه. تنها بدیش اینه که روی متن های طولانی نمیشه لینک گذاشت چون اسکرول داره وگرنه در متن های کوتاه میشه ازطریق hotspot لینک گذاشت. من این راه رو برای کارهایی که برای جشنواره ها قراره ارسال بشه پیشنهاد میکنم. یه نمونه از کاری که خودم انجام دادم رو پیوست کردم...
اگه متوجه نشدید مشکل خودتون هست دوست عزیز من نمونه ای رو پیوست میکنم که شما متوجه بشیدبخاطر اینکه من هیچی از حرف شما متوجه نشدم، توی انجمن یه سرچی کردم و 14 صفحه هر چیزی اومد جز موضوعی که من دنبالش بودم! جالبه وقتی مینوشتم اسکرول هیچی نمیومد! اگه میشه بیشتر توضیح بدید چون منظورتون رو از دستی بسازید نفهمیدم. درجستجو ها با پلاگین کتیبه هم برخورد کردم ولی من اصلا استفاده کردن از پلاگین ها رو بلد نیستم و فکر نکنم پلاگین کتیبه در لینک گذاشتن بتونه کمکی بکنه.