مشکل با تایپ حروف و اعداد در تکست فیلدها

nilofar.n

Member
سلام .
اولا تشکر میکنم از آموزش های خوب اکشن اسکریپت که در انجمن قرار دادید .
خیلی عالیه . :rose:
راستش من تا مبحث کلاس پیش رفتم و حالا واسه تمرین واسه خودم یک فایل ساختم با 3 تا تکست فیلد که تو دو تاش عدد وارد بشه و تو سومی نتیجه رو نشون بده .
برنامش رو که نوشتم و خطایی هم نمیگیره اما وقتی اجرا میشه تو تکست فیلدها کلا عدد نمیتونم بنویسم !
و در مورد حروف هم فقط بعضیها رو قبول میکنه !
مشکل از کجاست ؟

ultra1383

Active Member
اگه امکانش هست سورس کارتون رو اینجا قرار بدین تا بهتر بررسی بشه .

nilofar.n

Member
خب اینطور که مشخصه این مشکل واسه هر برنامه ای که من مینویسم پیش میاد !
مثلا من یک تکست فیلد تو صفحه قرار دادم و میخوام هر وقت روی یک دکمه کلیک کردم عددی که توش هست دو برابر بشه .
این کد کلاس که ایمپورت شده تو فایل اصلی :

package
{
import flash.events.MouseEvent;
import flash.display.MovieClip;

public class my_class extends MovieClip
{
var num:int;
public function my_class()
{
myCal();
}
function myCal()
{
btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK,onclick);

}
function onclick(evt:MouseEvent)
{

num = int(name_field.text);
num *= num ;
name_field.text = String(num);
}
}
}

nilofar.n

Member
بعد که اجراش میکنم این پیغام رو در output نشون میده :
Fonts should be embedded for any text that may be edited at runtime, other than text with the "Use Device Fonts" setting. Use the Text > Font Embedding command to embed fonts.

nilofar.n

Member
آها الان که تست کردم میبینم که با فونت times new roman که حالت پیش فرضش هست این مشکل دیگه پیش نمیاد اما مثلا verdana رو که انتخاب میکنم باز همین مشکل پیش میاد

سلام
بهتر است از فونت های فارسی که با حرف B شروع می شوند استفاده نمایید. شما بایستی فونت ها را نیز به پروژه پیوست کنید. برای این کار کافیست در قسمت Text اولا از TLF Text استفاده نمایید بعد در قسمت Anti-alias یکی از گزینه های Readability و یا Animation را انتخاب کنید. سپس در همان قسمت بر روی دکمه ی Embed کلیک کنید سپس در کادر باز شده تیک گزینه ی All را زده و در آخر بر روی OK کلیک کنید.

به احتمال ضعیف مشکل از اندازه ی پروژه نیز می تواند باشد که بایستی اندازه پروژه را تغییر داده و نتیجه را تست نمایید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا