سلام، تعجب می کنم بعد از چیزی نزدیک 2 سال چطور این مبحث داغ شد دوباره. خودم موضوع رو شروع کردم و بهتره خودم هم یکم توضیح بدهم. مشکل من این بود که:
اما مشكل من هنوز حل نشده، و فكر نكنم مشكل از utf-8 باشه چون اصلا utf-8 نيست چارست فايلهام.
و
و این کمی کارم را محدود می کنه ضمن اینکه به مورد بالا عدم استفاده بعد از کدهای اچ تی ام ال و توابع ریکوست و سشن رو هم اضافه کنیم.
خوب اگه تا بحال مشکل رو فهمیده باشید (از دو تا نقل قول بالا) منظور این بود که اول فایل هام همه asci و without BOM بودند ولی باز اشکال ادامه داشت. چرا؟! دلیل رو خیلی ساده خودم فهمیدم. همانطور که در نقل قول دوم در بالا گفته شد اشکال این بود که من سعی می کردم قبل از استفاده از تابع header ، محتوایی مثلا محتوای یک فرم login کاربری رو require کنم. یا توی یک حلقه ی شرط session رو بررسی کنم. این بود که صفحه ای require می شد که خود خروجی html داشت و بدتر از آن utf-8 بود.
چاره چی شد. همانطور که خودم گفتم:
در هر صورت آيا راه ديگري براي بردن مرورگر از يك صفحه به صفحه ي ديگر به جز تابع هدر وجود دارد؟ البته به جز document.location حاوا اسكريپت.
و دوست گرام
amirkhoshal هم دوباره روی همین فرایند تاکید کرد.
ولی حالا مشکل حل نشده ای که باقی می مونه. اصلا زدن این پست من دو سال پیش و طرح سوال این بود که آیا تابعی مانند header هست که کار ریدایرکت رو بکنه (توی php) و مشکلات اونو نداشته باشه؟! حالا چرا اینقدر گیر دادم به php ؟! چرا از جاوا اسکریپت استفاده نکنم؟

قصدم این بود که راهی را یاد بگیرم که در همه ی مرورگر ها چه آنهایی که جاوااسکریپت را ساپورت می کنند و چه نمی کنند قابل استفاده باشه. اما ... ؟! چرا خیلی دور بریم. همین فروم مجید آنلاین که به اصطلاح با وی بولتین ساخته شده هم از این قاعده مستثنی نبود. و می بینیم که بعد از هر لینک ریداریکت اتوماتیکی یک لینک هم قرار داده شده تا بصورت دستی انجام بشه. ( مورد کاربردی که همین امروز با اون مواجهه شدم موبایلم بود... وقتی با موبایل به مجید آنلاین وصل شدم «موبایل جاوا اسکریپت رو ساپورت نمی کنه» همین لینکه ریداریکت بصورت دستی بکارم آمد.
خوب زیاد حرف زدم. اما دو سال پیش وقتی من جواب درست نگرفتم خودم یاد گرفتم که باید بیشتر اینور و اونور رو نگاه کنم اما از همه ی دوستان با ادامه ی بحث چیزهای مفیدتری یاد گرفتم.
مثلاً خود من که همیشه از ترکیب notepad و frontpage استفاده می کردم بعد از مدتها وسوسه شدم dreamweaver رو دوباره نصب کنم و یا notepad ++ رو به دانلودم برای آشنایی بیشتر و در آخر تشکر از hidensoft عزیز که دقیق تر از دیگران مشکل من رو بررسی کرد.
خوشحالم که اینقدر مطالب مفید تونستم یاد بگیرم از دوستان.
ممنون.
برای همتون