مشکل با برنامه rpc

ALI_TAKHTI

Active Member
دوستان سلام. من در برنامه 3d max تازه کارم. قصد دارم تا با استفاده از برنامه rpc شخصیت هایی رو در پروژم وارد کنم. من از 3dmax 2010 استفاده میکنم.چند بار برنامه rpc مخصوص max2010 رو نصب کردم اما هیچ وقت از حالت دمو خارج نمیشه و نمیتونم درست باهاش کار کنم .کرک مناسبی براش پیدا نکردم. لطفا دوستان ورژن مناسب rpc مخصوص max2010 رو با کرکش برام بزاره و اگه کرکش قلق خاصی هم داره بگید چون من تو پروژم موندم.منتظرم و ممنون.

AM3d

Active Member
سلام .
این فایل ها رو تو پوشه plugins مکست کپی کن .

پیوست ها

• rpc.rar
    67 بایت · بازدیدها: 50

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز ممنون. بعد از نصب برنامه rpc این فایل رو کپی کنم؟ یعنی این کرکه؟ تو خود برنامه rpc کپی نکنم؟

AM3d

Active Member
ببخشید . اصلاح شد .
بعد از نصب rpc ، اینارو تو پوشه plugins مکست کپی کن . من rpc خودمو اینطوری active میکنم .

پیوست ها

• rpc.rar
    745.5 کیلوبایت · بازدیدها: 121

ALI_TAKHTI

Active Member
فقط یک مشکلی من دارم حالا که کرک شده تو مکس فایلای rpc دیده نمیشن. تو خود نرم افزار که اد کردم فایلا رو scan هم میزنم بعد که تو 3d میرم پنجره خالیه و عکسای rpc نیست

AM3d

Active Member
شما باید از ArchVision Content Manager که rpc آبجکت ها رو add کنی . اول Content Manager از کنار ساعت ویندوز باز کن و بعد مثل مراحل تو عکس که برات آپ کردم عمل کن بعد برو تو مکس و rpc رو ا ز تو مکس هم اسکن کن .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    83 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    7 کیلوبایت · بازدیدها: 20

ALI_TAKHTI

Active Member
ممنون رفیق اما مشکل من اینجا نیست مشکل تو مکسه که از creat که میرم و rpc رو باز میکنم اون پنجره کوچیکه قبلا فایلای rpc توش بود الان نیست.این اسکن توی مکس که میگی کجاشه؟

AM3d

Active Member
من فکر میکنم مشکل از Content Manager هست . دکمه های آپدیت و اسکن اینجان تو عکس .

پیوست ها

• 6-8-2011 1-27-55 PM.jpg
    6-8-2011 1-27-55 PM.jpg
    268.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21

ALI_TAKHTI

Active Member
ممنون از اینکه انقدر با صبوری و دلسوزی جوابم رو دادی.بله مشکل من در نزدن دکمه آپدیت بود.دمت گرم.فکر نمیکردم مشکلم حلشه.ممنون رفیق

Hossein Sh

New Member
با سلام حضور دوستان
الان در حال نصب RPC هستم، ولی تا ACM رو نصب می کنم، این پیغام روی Toolbar ویندوزمیاد که:
This UI can t attach ACM
بعد هم اصلا content manager کار نمی کنه.
چه باید کرد؟

men

Well-Known Member
آقا ممنون منم توو کرکش مونده بودم.فایل کرکش نیس هیچا انگار.شما لطف کردی گذاشتی

fardinaga

New Member
مشکل من

سلام منم یه مشکل با rpc دارم
یه سری از آبجکتهام دمو هستش یه سری نه نمیدونم مشکل از کجاست؟

nazanin455

New Member
سلام من وقتی که دارهRPC_Content_ManagerSetup رو نصب می کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟مکسم هم 2014 هست an error occurred while trying to copy a file:c/program Files(x86)/ArchVision ContentManager/AVCypto.dll Click Retry to try again ignor to proceed anyway or abort to cancel installation

جدیدترین ارسال ها

بالا