مشکل با اینترنت اکسپلورر

سلام دوستان . سال نوتون مبارک
من یه قالب برای وبلاگم درست کردم . این قالب با فایرفاکس و کروم هیچ مشکلی نداره و کاملا خوب کار میکنه اما وقتی با اینترنت اکسپلورر باز میکنمش همه چیزش جابه جا میشه !!! برای IE یه استایل جدا درست کردم و تو دستور شرطی هم گزاشتمش . تو کامپیوتر خودم این استایل خوب کار میکنه ینی استایلی که برای IE جدا درست کردم با IE8 که ورژن اکسپلورر منه خوب کار میکنه اما وقتی قالب وبلاگمو آپ میکنم ینی از طریق ویرایش قالب وبلاگ ، و با اکسپلورر بازش میکنم همه چیزش جابه جا میشه !!! ولی با مرورگرای دیگه هیچ مشکلی نداره !!! تمام آدرسا هم درسته فقط نمیدونم چرا اینطوری میشه . کسی میدونه مشکلش چیه؟
یه چیزه دیگه یه صفحه لودینگ هم گذاشتم که position ش رو روی fixed گذاشتم با z-index زیاد . اما به جای اینکه روی بقیه المنت ها باشه بالای صفحه ست مثل div های عادی عمل میکنه !!!
این آدرس وبلاگمه اگه میشه کمکم کنید .
http://mostafa3dmax1.rozblog.com

restles20

Active Member
سلام دوست عزیز
دستور شرطیت رو با دستور <!--[if lt IE 9]> عوض کن ببین مشکلت بر طرف میشه یا نه

قالب قشنگی هم هست
ممنون از تعریفت ولی خب چه فایده این اینترنت اکسپلورر همش کارارو خراب میکنه دیگه :mad: . باید به فکر کسایی که با این مرورگر مزخرف هم میان وبو ببینن باشیم دیگه !!! :sad:

دستور شرطیت رو با دستور <!--[if lt IE 9]> عوض کن ببین مشکلت بر طرف میشه یا نه

عوض کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد !!! تو خودت با اینترنت اکسپلورر وبو نگاه کردی ببینی چجوریه ؟

restles20

Active Member
بله نگاه کردم قالب کلا بهم میریزه
من حدس می زنم ایراد از خوده سایت رزبلاگ باشه
آخه من چند تا قالب از اینترنت گرفتم و روی اون امتحان کردم همگی مشکل داشتن نه تنها در IE بلکه در FF و Chorom هم مشکل داشتند

منم یه حدسایی در این مورد میزنم . آخه وقتی با ie بازش میکنم چنتا ارور میده !!حالا من که دقیق نفهمیدم مشکلش چیه . خیلی حالم گرفتست . أه آخه این مایکروسافت به چه درد میخوره آخه !!! :mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا