به نظر شما کل صفحات پر حجم نیست... همین صفه 200 kb هست... خودش کلیه....
navidba Well-Known Member Aug 18, 2008 #21 به نظر شما کل صفحات پر حجم نیست... همین صفه 200 kb هست... خودش کلیه....
DANG3R Member Aug 18, 2008 #22 یک بار Cache رو پاک کنید و Internet Option رو Optimize کنید حل میشه ...
sabasoft Member Aug 26, 2008 #23 الان (فقط) کمی سرعت بهتر شده ولی هنوز نسبت به دیگر انجمنها ، مشکل داره... مثلا سری به انجمن p30world بزنید... واقعا سرعت بالایی داره...
الان (فقط) کمی سرعت بهتر شده ولی هنوز نسبت به دیگر انجمنها ، مشکل داره... مثلا سری به انجمن p30world بزنید... واقعا سرعت بالایی داره...
vrwh Member Aug 26, 2008 #24 navidba گفت: به نظر شما کل صفحات پر حجم نیست... همین صفه 200 kb هست... خودش کلیه.... کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز سرعت بنده 384 هست ولی باز این مشکل رو دارم البته من از opera استفاده می کنم البته با fire fox و ie6 هم بدون لاگ این کردن باز همین مشکل رو دارم .
navidba گفت: به نظر شما کل صفحات پر حجم نیست... همین صفه 200 kb هست... خودش کلیه.... کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز سرعت بنده 384 هست ولی باز این مشکل رو دارم البته من از opera استفاده می کنم البته با fire fox و ie6 هم بدون لاگ این کردن باز همین مشکل رو دارم .