مشکل با آدرس آدرس دهی پایگاه داده اکسس در کریستال ریپورت

khz-web1

Active Member
سلام ...
من از طریق ویزارد ویژوال استدیو گزارش کریستال ریپورت میسازم.. آدرسی رو که ویزارد جهت اتصال به بانک اطلاعاتی میده به صورت زیر هستش....
I:\learning\bin\Debug\person.mdb
خوب اگر برنامه به یک درایو دیگر کامپیوتر انتقال می شد ، برنامه دیگه جواب نمیداد و باید آدرس رو تصیح کرد...

من داخل فرم های ساده ویندوز به صورت زیر آدرس پیدا می کنم
کد:
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Application.StartupPath & "\person.mdb"

ولی واسه کریستال ریپورت اینجور نیست ... و شکل آدرس دهی و انتخاب پایگاه داده به صورت ویزارد هستش
دوستان راه حلی دارن که بشه آدرس به صورتی که در کد بالا گزاشتم پیداه کرد .....

MDP

Well-Known Member
دوست عزیز بخش رو اشتباه انتخاب کردید ولی جواب شما اینه :

کد:
[SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]
Dim[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] report [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]As[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]New[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] crystalreport
report.SetDatabaseLogon([/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515][SIZE=2][COLOR=#a31515]"user"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515][SIZE=2][COLOR=#a31515]"pass"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515][SIZE=2][COLOR=#a31515]"server"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515][SIZE=2][COLOR=#a31515]"database"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2])
[/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا