مشکل باز شدن فولدر در فلش فوری...

xonaro

New Member
با سلام دوستان
من تموم انجمن رو جستجو کردم به نتیجه نرسیدم
می خوام از توی فلش با کلیک بر روی یه دکمه یه فولدر باز بشه
geturl به دردم نمی خوره چون توی وب باز می کنه
با bat فایل هم نشد حتا نمونه ها هم کار نکرد
با بت فایل وقتی خود بت فایل رو اجرا می کنم باز فولدرم باز میشه ولی
وقتی از توی فایل فلش روی دکمم کلیک می کنم یه پنجره cmd باز میشه و بسته میشه که یه اررور داده که نمیشه خوند سریع میره...
fsocmmnad درسته...فایل فلشمو هم exe می کنم و اجرا می کنم...
لطفا کمک ....................................................................................:cry:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما باید حتما فایل bat و پوشه را در کنار هم در پوشه ای به نام fsocmmnad قرار دهید و نکته ای که همه دوستان توجه نمیکنند اینه که باید فایل فلش به فایل اجرایی تبدیل بشه و با فرمت exe خروجی گرفته بشه و فایل اجرایی را در کنار پوشه fsocmmnad قرار دهید با این کار مشکل برطرف میشود

اگر تمام این کارها رو انجام دادید نمونه ای که از انجمن دانلود کردید را لینک قرار دهید تا بررسی کنیم

موفق باشید

xonaro

New Member
دوست عزیز همه ای کار هارو کردم همشونو نمیشه همش بو فولدر fsocmmnad خروجی هم exe لطفا کمک...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من فایل شما رو چک کردم مشکلی نداشت البته فایل fla رو چک کردم فایل exe مشکل داشت و فکر میکنم مشکل از Flash Player باشه

من همین فایل شما رو با CS5 خروجی گرفتم مشکلی نداشت

پیوست ها

• fla.zip
    2.5 مگایابت · بازدیدها: 26

xonaro

New Member
بازم نشد فایل رو داللود کردم باز کردم بازم نشد .... لطفا کمک یه راه دیگه معرفی کنید......................................کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نمونه به درستی کار می کند دوست گرامی...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما می توانید از برنامه های مثل MDM Zinc و یا MProjector استفاده کنید
این برنامه ها طبق راهنمایی که دارند ، امکانات زیادی که یکی از آنها باز کردن پوشه و یا فایل ها در هر آدرسی می باشد را به شما می دهند
به هر کدام از این برنامه ها که دسترسی دارید ، راهنمای مربوطه را مشاهده کنید و فرمان مربوطه را در فلش خود اضافه کنید ، سپس فایل swf خود را توسط برنامه مربوطه کامپایل کنید و به exe تبدیل نمایید ، حال فرمان مربوطه عمل خواهد کرد

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا