مشکل بازدید و ورودی از گوگل

khafan11

New Member
سلام
من یک سایت 2 3 ساله دارم اویل سایت بازدید خوبی داشت تا 300 ایران هم بالا اومد ولی بعد یه اتفاقاتی افتاد و بحث فیـلتر الکی باعث شد سایت با شکست کامل مواجه بشه بعد یه مدتی دوباره شروع کردم بازدید سایت از 100 هزار گذشته به 20 هزار کاهش پیدا کرد بعد مدتی هم اونم به 7 هزار ! الان چندین ماهه که بازدید از 7 8 هزار بیشتر نمیشه ورودی گوگل هم به طور ثابت روزانه 600 تا 750 نهایاتا متغییر هست !
؟ با اینکه تمام مطالب سایت اختصاصی هستش ، فکر کردم شاید از قالب و ... باشه قالب رو عوض کردم و موضوعات جدید به سایت اضافه شد ولی بازم تغییر نکرد ! میخواستم ببینم مشکل چیه، چرا ورودی گوگل انقدر کمه، از سئو و ... زیاد چیزی حالیم نیست ، اصلا هم اقدامی در سئو انجام نشده :sad:
سایت وردپرسی هست با بیش از 5000 پست

asheri

Member
سلام
من یک سایت 2 3 ساله دارم اویل سایت بازدید خوبی داشت تا 300 ایران هم بالا اومد ولی بعد یه اتفاقاتی افتاد و بحث فیـلتر الکی باعث شد سایت با شکست کامل مواجه بشه بعد یه مدتی دوباره شروع کردم بازدید سایت از 100 هزار گذشته به 20 هزار کاهش پیدا کرد بعد مدتی هم اونم به 7 هزار ! الان چندین ماهه که بازدید از 7 8 هزار بیشتر نمیشه ورودی گوگل هم به طور ثابت روزانه 600 تا 750 نهایاتا متغییر هست !
؟ با اینکه تمام مطالب سایت اختصاصی هستش ، فکر کردم شاید از قالب و ... باشه قالب رو عوض کردم و موضوعات جدید به سایت اضافه شد ولی بازم تغییر نکرد ! میخواستم ببینم مشکل چیه، چرا ورودی گوگل انقدر کمه، از سئو و ... زیاد چیزی حالیم نیست ، اصلا هم اقدامی در سئو انجام نشده :sad:
سایت وردپرسی هست با بیش از 5000 پست

دوست عزیز , دلایل فراوانی میتونه داشته باشه , آدرس سایت رو برام بفرست چکش کنم

یکی از دلایل کاهش ورودی گوگل اینه که سایتهای رقیب زیاد میشن و این چیز عجیبی نیست. همچنین ممکنه شما توسط سایتها و وبلاگهای نامعتبر زیادی لینک شده باشید. همچنین اگه کسی از ادان دامین توی هاستش استفاده میکنه اگه از سایتهایی که داره به اون یکی سایتاش لینک بده توسط گوگل جریمه میشه.

khafan11

New Member
یکی از دلایل کاهش ورودی گوگل اینه که سایتهای رقیب زیاد میشن و این چیز عجیبی نیست. همچنین ممکنه شما توسط سایتها و وبلاگهای نامعتبر زیادی لینک شده باشید. همچنین اگه کسی از ادان دامین توی هاستش استفاده میکنه اگه از سایتهایی که داره به اون یکی سایتاش لینک بده توسط گوگل جریمه میشه.
درسته ولی خب بازدید من یه مقداری برام عجیبه اینجوری میاد پایین ثابت میشه !
تا فردا نتیجه رو بهتون میگم
باشه ممنون منتظرم

maysam.m

Well-Known Member
راه کار ها:
سئو کردن سایت
تبلیغات (بک لینک)

همه اینها ورودی گوگل رو افزایش میده

tarenoco

Member
برای بالا رفتن نتایج در جستجوی موتور ها میتوان از بهینه سازی و اینکه مطالب قرار گرفته در سایت بروز بوده و همچنین این پروسه نیاز به زمان داشته و شما در این بین نباید از تلاش دست بردارید

tikatik

New Member
برای اینکه بشه به صورت دقیق نظر داد باید حتما حتما گوگل وبمستر تولز شما بررسی بشه . برخی از دوستان یک سری از نکته های عمومی مثل گرفتن لینک قوی و مرتبط و همچنین محتوای خوب رو به سرعت پیشنهاد می دهند انگار دلایل افت بازدید یک سایت فقط همین دو عامل است . دوست عزیز باید عرض کنم اگه می خواهید واقعا به درستی علت افت بازدید شما از گوگل بررسی بشه به بنده یا هر کس دیگه دسترسی به گوگل وبمستر تولز رو بدید که کارشناسی بررسی بشه تا علت افت بازدید پیدا بشه . کلا از گوگل وبمستر تولز غافل نشید که پزشک حاذق و مطمئن هست که همیشه در کنار وب سایت شما است

جدیدترین ارسال ها

بالا