مشکل اینترنت adsl

Divar68

Member
سلام دوستان.
من جدیدا سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده،قبلنا خیلی خوب بود
ADSL 256 دارم.
امرزو از طریق پنل مدیریت ADSL ام یه نمودار به شکل زیر مشاهده کردم
دقیقا نمیدونم ولی با توجه به نمودار سرعت اینترنت در بالاترین حد 18 کیلوبایت در ثانیه ست !!! :shock:

حالا واقعا اینجوریه یا نه؟یعنی طبق معمول دارن کم فروشی میکنن؟:snap:
دوستان خواهشا راهنمایی کنید

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    47 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

AYANDEHSAZ

Member
سلام
دوست عزیز شاید شما هم دقیقا مشکل منو داشته باشین .
به تازگی برای بعضی افراد سایت گوگل پلاس و پلاس ها نمایش داده نمیشه . ( مشکل از اینترنت ایران هست )
وقتی پلاس ها نمایش داده نمیشه باعث میشه که سایت به سرعت پایینی باز بشه . یعنی فقط سایت هایی که از کد پلاس توی قالبشون استفاده کردن . نمونش همین سایت مجید آنلاین هست که چون کد پلاس رو توی قالبش داره باعث شده برای من بسیار دیر باز بشه .
امتحان کنید که اگه سایت گوگل پلاس برای شما باز نمیشه مطمئن باشید پایین آمدن سرعت شما برای همین موضوع خواهد بود .

موفق باشی :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
دوست جان سرعت اینترنت 1 ماهی هست که نوسان داره
و بیشتر به این قضیه خاطر اینترنت پاک هست

Divar68

Member
دقیقا همینطوره

سلام
دوست عزیز شاید شما هم دقیقا مشکل منو داشته باشین .
به تازگی برای بعضی افراد سایت گوگل پلاس و پلاس ها نمایش داده نمیشه . ( مشکل از اینترنت ایران هست )
وقتی پلاس ها نمایش داده نمیشه باعث میشه که سایت به سرعت پایینی باز بشه . یعنی فقط سایت هایی که از کد پلاس توی قالبشون استفاده کردن . نمونش همین سایت مجید آنلاین هست که چون کد پلاس رو توی قالبش داره باعث شده برای من بسیار دیر باز بشه .
امتحان کنید که اگه سایت گوگل پلاس برای شما باز نمیشه مطمئن باشید پایین آمدن سرعت شما برای همین موضوع خواهد بود .

موفق باشی :rose:
داداش دقیقا من همین مشکل دارم.
گوگل پلاس جای خود خود گوگل هم الان بزور باز میشه.
دکمه های گوگل پلاس هم که چند روزی بود نمایش داده نمی شد (از وبلاگم برداشتم)
همین مجید آنلاین هم واقعا با بدبختی باز میشه.
خوب مشخص نیس تا کی اینطوریه؟:-?

the_king

مدیرکل انجمن
داداش دقیقا من همین مشکل دارم.
گوگل پلاس جای خود خود گوگل هم الان بزور باز میشه.
دکمه های گوگل پلاس هم که چند روزی بود نمایش داده نمی شد (از وبلاگم برداشتم)
همین مجید آنلاین هم واقعا با بدبختی باز میشه.
خوب مشخص نیس تا کی اینطوریه؟:-?

چرا، مشخصه، وزیر ارتباطات و فن آوری فرموده اند که تمام تلاش شون رو می کنند که با راه اندازی شبکه اطلاعات
همه محتوای مورد نیاز داخل کشور رو به میزبان داخلی سپرده و در شبكه ملی اطلاعات قرار می دهیم تا
دسترسی به اینترنت عملا حذف شود یا به عبارتی مسدود کنند :
وزیر ارتباطات درباره اینكه آیا با راه اندازی شبكه ملی اطلاعات، اینترنت از حوزه ارتباطات بدون مرزی حذف می شود، گفت: این كار امكان پذیر نیست؛ اما اگر در آینده توانستیم تمام محتوای مورد نیاز را به میزبانی داخلی و در شبكه ملی اطلاعات بگذاریم، ممكن است دسترسی به اینترنت خود به خود حذف شود.

رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به این كه شبكه ملی اطلاعات، شبكه ای یكپارچه از مجموع تمامی شبكه های موجود در بخش های مختلف اعم از صنعت، بازرگانی، علمی و مانند این هاست، اظهار كرد: البته در این بستر روش های دیگری برای تامین محتوا در نظر گرفته شده است كه جهت ارائه آنها به كمك بخش خصوصی نیازمندیم.

محتوای مورد نیاز داخل هم که از سایت های مجاز ای که مسدود نشده اند مشخصه و نیاز به توضیح نداره. بقیه
سایت ها هم که نیازی نیست باشند. بجای اینترنت شبکه ملی اطلاعات در خدمت شما خواهد بود.

آفتاب - دسترسی به اینترنت ممکن است در آینده حذف شود

جدیدترین ارسال ها

بالا