مشکل اکسپورت در کرل 15

سلام . من وقتی از پروژم اکسپورت میگیرم از اندازه ای که توی کرل دادم خروجیش کوچکتر در میاد بعد اینکه کیفیتش پایین میاد مثلا دور نوشته هام حالت برفکی میشه . با تنظیمات پیش فرض خروجی میگیرم با رزولیشن 300 . کرل 14 این مشکلو نداشت . لطفا راهنماییم کنید . ممنون

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام دوست عزیز.

متاسفانه من فعلا از X5 استفاده نمیکنم ، و دقیق نمیتونم مشکلتون رو درک کنم.ولی پنجره Export تغییراتی زیادی کرده !

شما با چه پسوندی خروجی می گیرید !؟ TIFF یا JPG یا !؟

در پنجره Export گزینه ای بنام Anti - Alasing وجود داره که باید تیک بخوره...

اگر میتونید یک عکس از پنجره Export برام بگذارید ! تا بهتر بتونم کمکتون کنم.

سلام . من هم توی خروجی tif و هم jpg این مشکلو دارم حتی یه بار هم که کارمو به چاپخونه فرستادم . گفتن که قابل چاپ نیست کیفیتش پایینه . الانم مجبور شدم کرل x4 نصب کنم . من تصویر اکسپورتو میزارم تا بهتر نظر بدین . ممنون از اینکه پاسخم رو دادین

farsicom

Member
سلام دوست عزیز
من این مشکل رو دقیقا تجربه کردم
آخر سر هم به این نتیجه رسیدم که بهترین کار اینه که آدم تا میتونه با فتوشاپ کاراش رو انجام بده.
چون توفتوشاپ این مشکل نیست. ولی اگه راه حلی پیدا بشه که آدم توی کرل این کار و انجام بده خیلی بهتره به خاطر این که من کرل رو خیلی دوست دارم چون یه محیط کاملا ریاضیه.

brhmzdznb

Member
اگه روی ابزار rectangle دابل کلیک کنی مماس صفحه کادر می بنده که بعد همه رو باهم می تونی گروپ کنی.اینجوری کادر بهم نمی خوره اما نمی دونم راه حل اصلی چیه.
این پنچره اکسپورت منم دوست دارم بدونم که چی کار باید کرد.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    124.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    142 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 3.jpg
    3.jpg
    115.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا