مشکل اپتیکال فلیرز

Iverson

Active Member
درود
دوستان اپتیکال نسخه 64 بیتی رو برای افتر CS5.5 نصب کردم یک مشکل دارم.....
انیمت پریست نداره...پلاگین اصلن چیزی نمیاد....هیچی نشون نمیده.....کرک هم شده
این عکس رو ببینید

http://www.irupload.ir/images/pzj67kql2mxucoruywzr.jpg

سپاس

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
از سیستم کپی پلاگین ها و پیست شورتکات استفاده کردی؟

در ضمن ساعت PC رو تنظیم کن رو خیلی از برنامه های شبه StandAlone این مورد ضروریه

Iverson

Active Member
طبق همون مراحل انجام دادم فقط اینکه کرک (پچ) رو کپی کردم تو پوشه اپتیکال فلیر و از اونجا اجراش کردم تا کرک شد...

Iverson

Active Member
فکر کنم روش من همون کپی و پیست باشه......خب چطور باید نصب کرد؟

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
Iverson جان یک سرچ بکن توی بخش پلاگین همین فروم گیرت میاد
روش کرک هم مثل همون ورژن قبلی هست
اتفاقا دیشب سیستم رو دوباره روی سون بالا آوردم و از صفر کل پلاگین ها و ... رو نصب کردم
.

Iverson

Active Member
درست شد....
من پوشه ای که از زیپ در میاوردم رو فقط دو پوشه تکستچر و پریزت رو کپی میکردم.....در صورتی که کرک و پچ هم باید تو پوشه پلاگین های افتر افکت باشه....

compac

Member
دوست گرامی
شما باید کلیه Presets را در پوشه پلاگین به آدرس ذیل کپی نمایید تا در نرم افزار مربوطه قابل روییت باشد

Adobe After Effects CS5\Support Files\Plug-ins\Optical_Flares\Optical Flares Presets\Lens Flares

ضمنا Custom Presets را هم در Optical Flares Presets\Lens Flares\ _Custom Presets کپی نمایید

آموزش نصب Optical Flares:

[FONT=&quot][/FONT]1- فولدر پلاگین را در فولدر پلاگین افتر افکتز خود کپی کنید (x32 یا x64 بسته به نوع افترافکت)​
2- افتر افکت را اجرا کرده و Optical Flares را به یک Solid‌اعمال نمایید.​
3- پنجره ای باز میشود. کد داده شده را کپی و افتر را ببندید.​
4- (از این به بعد کار را در فولدری که درون پلاگین افتر کپی کرده ایم دنبال می کنیم) فایل LicGen OF v1.2.123.exe را اجرا کرده و کد را درون آن Paste‌کنید.​
5- روی Generate کلیک کنید و حالا باید آدرس فولدر پلاگین اپتیکال فلر را معرفی کنید. یعنی فولدری که OpticalFlares.aex درون آن هست.​
6- فایل Crack را اجرا کرده و روی Patch کلیک کنید.​
(نکته: در تمامی مراحل آنتی ویروس باید غیر فعال و user از نوع administrators باشد)​
برای نصب Preset ها وارد optical flare شده و از منوی file‌گزینه preferences را انتخاب کنید. حالا پریست ها در همان آدرسی که میبینید کپی کنید و از change‌استفاده نکنید.​

جدیدترین ارسال ها

بالا