دوستان از راهنمايي ها ممنون .
اما تنظيمات فرکانس مانيتور را قبلا مي دانستم و در هر رزولوشني بهترين فرکانس را گذاشته بودم.
اگه بلدی که هیچ ولی اگه نمیدونی میتونی اول F رو بزنی و بعد دکمه TAB رو بزنی تا همه چیز به غیر از کارت محو بشه الیته اگه همه شورتکات هارو بلد باشی این کار یکم کمکت میکنه
درضمن مشکل با خود آنچه ويرايش مي شود نيست بلکه ديالوگ باکس ها ( مثلا وقتي مي خواهي با فيلتري کار کني صفحه تنظيمات فيلتر بزرگتر از صفحه مي شود و به برخي گزينه ها دسترسي نيست! و با ماوس نيز نمي توان آن صفحه تنظيمات را جابه جا کرد تا به ساير قسمت ها دسترسي داشته باشيم)
گفتم شايد در قسمتي از فتوشاپ گزينه هايي باشه که اين مشکل ديالوگ باکس ها را در رزولوشن 800*600 حل کنه.
ظاهرا هيچ راهي نيست و فعلا تا يکي دوسال ديگه که مانيتور بزرگتر تهيه کنم بايد از فتوشاپ7 و پريمير 6.5 استفاده کنم.
چون روزي 8-9 ساعت پاي مانيتورم و علاوه بر فتوشاپ با ساير برنامه ها کار مي کنم ارزش نداره دائم رزولوشن مانيتور و فرکانس را عوض کنم و اگه دائم رو 1024*768 باشه چون حروف رو مانيتور 15 خيلي کوچک مي شه براي تايپ و خواندن اينترنت و کار با ساير برنامه ها مشکل دار مي شم.
براي کار گرافيکي حرفه اي هم الزامي به رزولوشن بالا نيست و در هر رزولوشن که کمي کار کني به آن مسلط ميشي. مهم نتيجه کاره.
از لحاظ
ارگونومي توصيه شده درکار پرجزئيات و پردقت مثل گرافيک از مانيتور 17 به بالا استفاده شود ولي 19 و 21 براي کار دائمي گرافيست ها مناسب تر است و رزولوشن 1024*768 براي 17 و 19 بهترين رزولوشن است نه اينکه رو مانيتور 12و14و15 رزولوشن را روي 1024*768 بزاريم.
به کورشدنش نمي ارزه!
زماني هم که مانيتور 14 اينچ بزرگترين مانيتور بود گرافيست ها هم با کامپيوتر و فتوشاپ کار مي کردن!
باز از دوستاني که محبت کردن پاسخ دادن ممنونم.