مشکل اندازه dialogbox در فتوشاپ CS

sanbad

Member
رزولوشن مانيتور من 800 در 600 است . وقتي از فتوشاپ 8 استفاده ميکنم کادرهاي محاوره اي تنظيمات از صفحه مانيتور خارج مي شه و به هيچ طريق نمي شه ساير قسمت ها را ديد.( گويا براي رزولوشن 1024 در 768 بصورت پيش فرض تنظيم شده مشکل چطور حل مي شه؟

ToFaN

Well-Known Member
خوب پسر خوب برو رزوليشن اسكرين بكگراندتو كم تر كن
برو راست كليك كن رو دسكتاپ propertis --- seting -- screen resoulotion رو بكن 1280 1024

sanbad

Member
ToFaN گفت:
خوب پسر خوب برو رزوليشن اسكرين بكگراندتو كم تر كن
برو راست كليك كن رو دسكتاپ propertis --- seting -- screen resoulotion رو بكن 1280 1024

اين را كه خودم بلدم. مي پرسم چكار كنم تا روي مانيتور 15 كه به رزولوشن 800*600 نياز هست تا چشم اذيت نشه اXن مشكل حل شه! :eek:

mamali132002

Active Member
به نظر من یک گرافست حداقل resolution باید 1024 در 768 داشته باشه.. من چیز خاصی برای این کار سراغ ندارم

adame_haji

Member
ببین برادر مانیتورت اگه 17 اینچه حتما برو سراغ 1024*768
رزولوشن بالا تاثیر روی چشم نداره اگه مانیتورت تنظیم بشه درسته که فوتنا کوچیک میشن ولی اینو هم در نظر داشته باش که فاصله چشم شما تا مانیتور 30-40 سانتی متر بییشتر نیست
خوب برای تنظیم مانیتور در Display Properties > Settings > advanced... > Monitor > رفته و از قسمت Monitor Settings فرکانس مانیتور خود را روی 85 Hertz تنظیم کرده اگه خوب بود که هیچ اگه تصویر لرزش داشت بزار روی 75 Hertz تا تنظیم بشه دیگه مشکل اذیت شدن چشم نخاهی داشت
اگه فرکانس تنظیم نبشه لرزش خفیقی توی مانیتور ایجاد میشه شاید شما هم متوجه اون نشی ولی در عرض 2 ساعت چشمت خسته میشه
من جایی رفتم که یارو 6 ماه داره با کامپیوتر کار میکنه و میگه روزی دو ساعت میشینم چشمم خسته میشه رفتم ددم آره تنظیم نیست باسش درست کردم
اگه میخوای لرزششو ببینی یه پنجره باز کن کوشه سمت راست پنجره رو نگاه کن قشنگ برو جلو اگه کوشه لرزش داشت که تنظیمش کن

راستی اگه تو اون قسمت که گفتم برو تنظیم کن قسمتی برای تنظیم وجود نداشت دلیلش اینه که مانیتورت تعریف نشده برای کامپیوتر شما اونوقت بایدگزنه install رو انتخاب کنی

FashisT

Active Member
بابا این مشکلش تو فتوشاپ هست نه ویندوز که!
اگه بلدی که هیچ ولی اگه نمیدونی میتونی اول F رو بزنی و بعد دکمه TAB رو بزنی تا همه چیز به غیر از کارت محو بشه الیته اگه همه شورتکات هارو بلد باشی این کار یکم کمکت میکنه
فعلا
13.gif

adame_haji

Member
شهرام جان این بابا میگه من 800*600 کار میکنم و دیالوگ باکس ها از صفحه میزنن بیرون
1024*768 هم میزارم چشم درد میگیره
منم بهش گفتم چیکار کن چشمت درد نگیره
چون حرفه ای ها حتما باید روی 1024*768 کار کنند . خدایش من که فلش و پریمیر و دریم ویور کار میکنم
که لازم دارم

راستی شهرام جان اون امضات اینجوریه یا من دارم اینجوری میبینم انگار مشکل داره نه چون بعضی از فریماش قاطی میکنه

آخرین ویرایش:

sanbad

Member
دوستان از راهنمايي ها ممنون .

اما تنظيمات فرکانس مانيتور را قبلا مي دانستم و در هر رزولوشني بهترين فرکانس را گذاشته بودم.

اگه بلدی که هیچ ولی اگه نمیدونی میتونی اول F رو بزنی و بعد دکمه TAB رو بزنی تا همه چیز به غیر از کارت محو بشه الیته اگه همه شورتکات هارو بلد باشی این کار یکم کمکت میکنه
:eek: درضمن مشکل با خود آنچه ويرايش مي شود نيست بلکه ديالوگ باکس ها ( مثلا وقتي مي خواهي با فيلتري کار کني صفحه تنظيمات فيلتر بزرگتر از صفحه مي شود و به برخي گزينه ها دسترسي نيست! و با ماوس نيز نمي توان آن صفحه تنظيمات را جابه جا کرد تا به ساير قسمت ها دسترسي داشته باشيم)

گفتم شايد در قسمتي از فتوشاپ گزينه هايي باشه که اين مشکل ديالوگ باکس ها را در رزولوشن 800*600 حل کنه.
ظاهرا هيچ راهي نيست و فعلا تا يکي دوسال ديگه که مانيتور بزرگتر تهيه کنم بايد از فتوشاپ7 و پريمير 6.5 استفاده کنم.

چون روزي 8-9 ساعت پاي مانيتورم و علاوه بر فتوشاپ با ساير برنامه ها کار مي کنم ارزش نداره دائم رزولوشن مانيتور و فرکانس را عوض کنم و اگه دائم رو 1024*768 باشه چون حروف رو مانيتور 15 خيلي کوچک مي شه براي تايپ و خواندن اينترنت و کار با ساير برنامه ها مشکل دار مي شم.

براي کار گرافيکي حرفه اي هم الزامي به رزولوشن بالا نيست و در هر رزولوشن که کمي کار کني به آن مسلط ميشي. مهم نتيجه کاره.

از لحاظ ارگونومي توصيه شده درکار پرجزئيات و پردقت مثل گرافيک از مانيتور 17 به بالا استفاده شود ولي 19 و 21 براي کار دائمي گرافيست ها مناسب تر است و رزولوشن 1024*768 براي 17 و 19 بهترين رزولوشن است نه اينکه رو مانيتور 12و14و15 رزولوشن را روي 1024*768 بزاريم.
به کورشدنش نمي ارزه!
زماني هم که مانيتور 14 اينچ بزرگترين مانيتور بود گرافيست ها هم با کامپيوتر و فتوشاپ کار مي کردن!

باز از دوستاني که محبت کردن پاسخ دادن ممنونم.

nimadreams

Member
خوشگلترین راه اینه که بری توی منوی ویندوز - ورک اسپیس - ریست پالت یا یه همچین چیزیه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا