مشکل امنیتی در انجمن

arminAnim

کاربر متخصص
سلام - نمی دونستم کجا باید مطرح کنم یا به چه کسی پیغام بدم - دو روزه که nod32 از این انجمن دسترسی تحدیدآمیز بلاک می کنه ، نمیدونم این فقط مشکل منه یا سایر دوستان هم اینطورین. خلاصه گفتم که اگر مساله جدی هست ادمین ها در جریان باشن

ali_118

کاربر VIP
سلام - نمی دونستم کجا باید مطرح کنم یا به چه کسی پیغام بدم - دو روزه که nod32 از این انجمن دسترسی تحدیدآمیز بلاک می کنه ، نمیدونم این فقط مشکل منه یا سایر دوستان هم اینطورین. خلاصه گفتم که اگر مساله جدی هست ادمین ها در جریان باشن

واسه منم همینطوره
یه چیزی رو از ساب دامین های dyndns.tv بلاک میکنه

3d-max

New Member
ممکنه یک از فایل های پیوست که کاربر ها قرار دادند ویروسی باشه و برای همین انتی ویروس پیغام میده .....
البته من خودم همچین چیزی برام اتفاق نیوفتاده تا الان...

من هم همين مشكل ديشب برام پيش اومد يعني از وقتي كه ورژن جديد eset smart nod32 را دانلود كردم اين اتفاق افتاد و فكر نميكنم مربوط به اين سايت باشه-و پس از تعويض ويندوز ام اكتفا كردم به همان 2008 NOD 32 - و فعلا پيغامي از بلوك شدن نيامد

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
توی قسمت چت ها می تونید لینک اون چیزی را بلاک کرده را ببینید جدیداً خیلی سایت ها اینجوری شده ممکن جدیداً تو لیست کد های مخرب معرفی شده باشه فکر بیشتر کسایی که اپدیت باشه سیستمشون این بلاک ها وجود میاد

جدیدترین ارسال ها

بالا