مشکل استفاده از tab در asp.net

diba.gh

New Member
[FONT=&quot]با سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من در برنامه از یک کنترل برای ساختن [/FONT]tab[FONT=&quot] استفاده کردم که [/FONT]dll[FONT=&quot] و [/FONT]js[FONT=&quot] اون ضمیمه شده. من در هر [/FONT]tab[FONT=&quot] یک [/FONT]textBox[FONT=&quot] قرار دادم و می خوام با هر بار لود شدن صفحه، اطلاعاتی از بانک در این [/FONT]textbox[FONT=&quot] ها قرار بگیره. این هم کد:
[/FONT]
کد:
<div>
   <cc1:TabsView ID="TabsView1" runat="server"  CurrentTabIndex="0" 
          SelectedTabCSSClass="SelectedStyle" UnSelectedTabCSSClass="UnSelectedStyle" 
          OnTabSelectionChanged="TabsView1_TabSelectionChang  ed1" 
          ScriptPath="TabsView_Resource/" CssClass="tabs"   >
      <Tabs>
        <cc1:TabPage runat="server" ID="t1" Text="معرفی" Width="700px" Height="100%">
        <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" 
                ReadOnly="True" Width="100%" BackColor="#D2D2D2" TextMode="MultiLine" 
                Rows="20" 
                style=" font: normal 12px Tahoma, 'Lucida Grande' , 'Trebuchet MS' , Helvetica, sans-serif;" 
                ForeColor="#400040"></asp:TextBox>
        </cc1:TabPage>
       <cc1:TabPage runat="server" ID="t2" Text="مشخصات" Width="700px" Height="100%">
          <asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server" 
                Rows="20" 
                style=" font: normal 12px Tahoma, 'Lucida Grande' , 'Trebuchet MS' , Helvetica, sans-serif;" 
       <cc1:TabPage runat="server" ID="t3" Text="ضمانت نامه" Width="700px" Height="100%" >
 <asp:TextBox ID="TextBox3" runat="server" 
                Rows="20" 

</Tabs>        
    </cc1:TabsView>

</div>

کد:
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
        if (!IsPostBack)
        {
            FetchDataToDataList();
        }

}
    private void FetchDataToDataList()
    {
string Quere = "select *from Products Where (CodeProduct='" + Request.QueryString["key"] + "')";
            SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=shop;Integrated Security=True; ");
            SqlCommand cmd = new SqlCommand(Quere, con);
            con.Open();
            SqlDataReader Dr = cmd.ExecuteReader();
            while (Dr.Read())
            {
                if (!IsPostBack)
                {
                  TextBox1.Text = Dr[4].ToString();
                  TextBox2.Text = Dr[13].ToString();
                  TextBox3.Text = Dr[12].ToString();
                }
            }
            Dr.Close();
        }
    }

[FONT=&quot]حالا مشکل من اینجاست که هر سه تکس باکس در [/FONT]tab[FONT=&quot] اول و زیر هم نمایش داده می شن. چه طور می تونم این مشکل رو برطرف کنم حالا یا با جاوا اسکریپت یا رویداد[/FONT] tab selection chenging[FONT=&quot] ؟[/FONT]

پیوست ها

• SmartControls.rar
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • TabsView_Resource.rar
    692 بایت · بازدیدها: 11

MDP

Well-Known Member
اجازه بدید من سورس رو نگاه میکنم و جوابتونو میدم.
چون کنترلی که استفاده کردید رو نمیشناسم

MDP

Well-Known Member
شما فقط کافیه اون فایل js رو بالای صفحه بزارید.مشکل حل میشه.
من الان با کد خود شما تست گرفتم کاملا درست بود.

diba.gh

New Member
من هم می دونم مشکلی نداره ولی مشکل من یه چیزه دیگست. به کد page load ای که گذاشتم نگاه کنید.
از اول می گم. من برای نمایش محصولات فروشگاهم از یک دیتالیست استفاده کردم. در اون دیتا لیست یه لینک به اسم :اطلاعات بیشتر" قرار دادم که کاربر با کلیک بر روی اون به صفحه می ره که در اون از این tab استفاده کردم و در هر بار لود شدن اون یک سری اطلاعات راجع به کالا در این تب ها قرار می گیره. حالا مشکل من اینجاست که چه طوری می تونم اطلاعاتم رو در این تکس باکس ها بریزم؟ وقتی از کد بالا (قسمت page load) استفاده می کنم هر سه تکس باکس زیر هم نمایش داده می شه. در اصل قسمت page load من یا همون تابع featchDatato Datalist
ایراد داره.

MDP

Well-Known Member
روشی که شما استفاده کردید منافاتی با تب ها نداره.یعنی به تب بودن بستگی نداره ، چون اطلاعات رو شما به جای دستی داینامیک لود می کنید.
برای تست به جای دیتابیس اطلاعات رو مستقیم تغییر بدید.یعنی توی Page_Load مقدار دستی به TextBox بدید.
ببنید که نتیجه چیه.
درضمن من هنوزم فکر میکنم که فایل js به صفحه اضافه نشده.

diba.gh

New Member
ممنون از راهنماییتون ولی مطمئن باشید که من فایل js رو به اول صفحه ی خودم اضافه کردم.
مشکل من اینکه طرز نوشتم کد در قسمت pageload اشتباهه. یعنی من در قسمت pageload اومدم به یک باره به سه تکس باکس مقدار دادم. به خاطر همین وقتی برنامه رو Run می کنم هر سه تکس باس در تب اول و زیر هم نمایش داده می شن. من باید طوری کد بنوسم که اگر تب 1 رو کاربر زد مقدار ??=textBox1 و اگر تب دوم رو زد اون وقت ??=textbox2 و همین طور ....
من یه نمونه برنامه براتون می زارم که ساخت tab با ajax هست شاید این طوری بتونم منظورم رو بهتر بفهمونم
از دوستان خواهش می کنم اگه براتون مقدوره یه کمکی بکنین

پیوست ها

• TabControl.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9

MDP

Well-Known Member
کدی که گذاشتید کلا ایراد داره.لطفا نمونه کد درست قرار بدید تا بتونم کمکتون کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا