مشکل اساسی در نصب 3dmax 2013 - درخواست راهنمایی

rono65

New Member
سلام
من یه مشکل اساسی دارم که 3 روزه میخوام مکس 2013 رو نصب کنم نمیشه.
دی وی دی نرم افزار رو خریدم. ینی از لحاظ کرک و اینا مشکل نداره. اما موقع نصب اول اروری میداد که توی فرومها گفتن باید کل Autodesk رو پاک کنید از همه جا (رجیستری و ...) که کردم و اون ارور رو دیگه نداد. توی نصب مجدد ارور جدیدی داد:
There is a problem with this Windows Installer package .....
محتویات پوشه temp رو پاک کردم اینم رد کرد. اما به جای 16 مرحله توی 5 مرحله نصب شد. بعدم اصلا باز نکرد.
کل سیستم رو ریستور کردم به قبل از تمام اینکارا. مراحل نصب بجای 16 تا، شد 12 !!! و باز همون ارور بالا رو داد و کل نصب رو برگردوند. تلفن زدم به شرکت نرم افزار، گفت ویندوز رو مجدد نصب کن که خب اولا نمیخوام، چون نرم افزارهام زیادن و باید بدوم اینور بدوم اونور نرم افزار جور کنم. دوما هیچ اطمینانی نیست دوباره بازی درنیاره.
الان دیگه نمیدونم باید چیکار کنم :shock:
شدیدا به این برنامه نیاز دارم
خواهش میکنم راهنمایی کنین
مرسی

rono65

New Member
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ آیا این سکوت شما حاکی از اونه که باید ویندوز عوض کنم؟ هیچ کس نمیدانست

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز فایلتون دستکاری شده ، نسخه اورجینال تهیه کنید ، یا میتونید از توی فولدر های دیویدی ستاپ مکس رو چک کنید اگر ارور بده معنیش اینه که ستاپ مشکل داره .

rono65

New Member
دوست عزیز فایلتون دستکاری شده ، نسخه اورجینال تهیه کنید ، یا میتونید از توی فولدر های دیویدی ستاپ مکس رو چک کنید اگر ارور بده معنیش اینه که ستاپ مشکل داره .

ممنون از راهنمایی اما قطعا این مشکل نیست چون من تری دی مکس های دیگه رو هم امتحان کردم. حتی اتوکد رو نصب نمیشه کرد، نصب میشه ولی باز نمیشه.

khatam.0761

Well-Known Member
Windows Installer یک افزونه در ویندوز است ک مال شما خراب شده
برید سایت p30download.com دانلودش کنید و نصبش کنید. کارتون راه میوفته

جدیدترین ارسال ها

بالا