سلام
من که دیگه درام از دست این جی میل و حتی یاهومیل دیونه میشم .
نمیدونم برای من فقط اینطوریه یا برای همه . ولی هرچی توی اینترنت به فارسی و انگلیسی سرچ میکنم انگار مشکلی برای کسی مثل من پیش نیومده
نمیدونم چرا نمیشه دیگه فایل هایی با حجم بالای 500کیلو را در یاهو و یا جی میل اتچ کرد
در جی میل که همش خطای زیر را میده
---------------------------
Microsoft Internet Explorer
Oops... the system was unable to perform your operation (error code 008).
Please try again in a few seconds.
OK
در یا هو هم که اصلا خطا هم نمیده ولی اتچ نمیشه
من از چندین اکانت مختلف ( البته هه از پارس آنلاین ) باسرعت 384 adsl هرچی امتحان میکنم
نمیشه که نمیشه . الان چند هفته ای میشه . قدیما تا 20 مگابایت هم من اتچ کردم توی جی میل
اکانتم هم از نظر سرعت مشکلی نداره چون وقتی با نرم افزار های Ftp روی یه هاستی همون فایل ها را آپلود مینم با حدا قل سرعت 25 کیلو بایت دیگه آپلود میشه
خطای بالا را هم من باهاش آشنا هستم قبلا هر از گاهی بهش برخورد میکردم ولی حالا غیر ممکنه بتونم توی جی میل و یا یاهو میل فایلی با حجم حتی 500 کیلو بایت را اتچ کنم .
کسی به این مشکل بر نخورده جدیدا
میشه یه نفر امتحان کنه .
من که دیگه درام از دست این جی میل و حتی یاهومیل دیونه میشم .
نمیدونم برای من فقط اینطوریه یا برای همه . ولی هرچی توی اینترنت به فارسی و انگلیسی سرچ میکنم انگار مشکلی برای کسی مثل من پیش نیومده
نمیدونم چرا نمیشه دیگه فایل هایی با حجم بالای 500کیلو را در یاهو و یا جی میل اتچ کرد
در جی میل که همش خطای زیر را میده
Microsoft Internet Explorer
Oops... the system was unable to perform your operation (error code 008).
Please try again in a few seconds.
OK
در یا هو هم که اصلا خطا هم نمیده ولی اتچ نمیشه
من از چندین اکانت مختلف ( البته هه از پارس آنلاین ) باسرعت 384 adsl هرچی امتحان میکنم
نمیشه که نمیشه . الان چند هفته ای میشه . قدیما تا 20 مگابایت هم من اتچ کردم توی جی میل
اکانتم هم از نظر سرعت مشکلی نداره چون وقتی با نرم افزار های Ftp روی یه هاستی همون فایل ها را آپلود مینم با حدا قل سرعت 25 کیلو بایت دیگه آپلود میشه
خطای بالا را هم من باهاش آشنا هستم قبلا هر از گاهی بهش برخورد میکردم ولی حالا غیر ممکنه بتونم توی جی میل و یا یاهو میل فایلی با حجم حتی 500 کیلو بایت را اتچ کنم .
کسی به این مشکل بر نخورده جدیدا
میشه یه نفر امتحان کنه .