مشکلی دیگر با پلاگین onone suite 5

smacker

New Member
بچه ها کسی میدونه open GL چیه ؟ من وقتی پلاگین رو اجرا میکنم ارور میده که واستون پیوستش میکنم !
بلخره من نتونستم این رو هم کرک کنم تو مباحث دیگه هم گشتم ولی کمکی بهم نکرد اگه اساتید محترم کسی کرک و روش کرک کردنو بهم یاد بده ممنون میشم
مشخصات سیستم :
cpu:centrino 2
Graphic : Ati Mobility Hd 4650
photoshop:Cs5
directX:11

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    259.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
دوست عزیز این مجموعه نیاز به یه کارت گرافیک داره که از Open GL 2 ساپورت کنه ، OpenGL هم یه تکنولوژی هست برای بهتر نمایش دادن تصویر با کارایی بهتر ، درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید ، اگه نشد باید دنبال یه کارت گرافیک جدید باشید:wink:
موفق باشید:oops:

smacker

New Member
ممنونم رضا جون دارم همون کارو میکنم ببینم میشه یا نه!:oops:
اگه کرکش رو هم پیدا کریدین واسم بزارین ممنون میشم :rose:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
برای این که این مشکل حل شه باید نسخه شما 5.1 یا 5.5 باشه :
1- فتوشاپ رو ببندید
2- این فایل رو دانلود کنید
3- فایل رو اکسترکت و اجر کنید
4- فایل رو نصب کنید و Finish رو بزنید
5- کامپیوتر رو ریستارت کنید و فتوشاپ رو باز کنید و از پلاگین استفاده کنید:wink:

برای کابران ویندوز 7 و ویستا هم باید مطمئن باشن که User Account Control شون خاموش باشه
برای این کار هم تو ویستا به این مسیر :
Start>Control Panel(Classic View)>User Accounts
برید و User Account Control رو خاموش کنید و کامپیوتر رو ریتاسرت کنید
در ویندوز 7 هم :
Control Panel / User Accounts and Family Safety
و درجه UAC رو رو پایین ترین درجه قرار بدین (never notify)

موفق باشید:oops:

smacker

New Member
کی میتونه اپدیت گرافیک منو پیدا کنه هر چی میگردم یا نیست یا قدیمیه هم تو ساین ati رفتم هم سایت سونی بخش درایور های لپتاپم اگه کسی واسم پیدا کنه اینجا بزاره ممنون میشم :rose:
اینم مشخصاتش :

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    205.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

SajadCG

کاربر فعال
سلام دوست عزیز. منم همچین مشکی با کارت گرافیک نوت بوکم داشتم و هر کاری کردم درست نشد و در نهایت بی خیال شدم .
این مشکل از خود کارت گرافیک هست نه درایورش چون من جدیدترین درایور ها را نصب کردم و نشد.پیشنهاد میکنم شما هم بی خیال شی.:green:

smacker

New Member
سلام دوست عزیز. منم همچین مشکی با کارت گرافیک نوت بوکم داشتم و هر کاری کردم درست نشد و در نهایت بی خیال شدم .
این مشکل از خود کارت گرافیک هست نه درایورش چون من جدیدترین درایور ها را نصب کردم و نشد.پیشنهاد میکنم شما هم بی خیال شی.:green:

تلاشمو میکنم اگه نشد که مثل شما بی خیال میشم ولی اگه درست شد همینجا میزارم شما هم استفاده کنی :):cool::neutral:

smacker

New Member
دوست عزیز اگه بگی گرافیکتو چطوری آپدیت کردی ممنونت میشم ؟!:clap:

SajadCG

کاربر فعال
از اینترنت گرفتم و نصب کردم.یادم نیست از کجا دانلود کردم.:wink:
دقیقا مدل گرافیک منم مثل شما بود و من فکر میکنم گرافیک های های ati این مدل به با opengl رابطه خوبی نداره.:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا