مشکلی در حین کارکردن با افتر افکت cs6

massomeh1

Member
سلام من بعد از ارتقاء سیستمم وقتی در افترافکت cs6 کار می کنم هر چند لحظه یکبار به مقدار کوتاه مثلا کمتر از 5 ثانیه مکث یا هنگ ایجاد میشه یعنی موس حرکت نمی کنه البته زمانش خیلی کوتاه است اما خب به هرحال کمی آزار دهنده است که مثلا داریم شی رو حرکت می دیم یا کارهای دیگری انجام می دیم لحظه کوتاهی موس حرکت نمی کنه خودم فکر می کنم چون کل سیستم رو ارتقا دادم ولی کارت گرافیکم رو هنوز عوض نکردم یعنی همون gts 250 هست شاید از کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ ممکن هست از چیز دیگری مثلا سی پی یو یا رم یا هارد ssd که نرم افزارهام روش نصبه باشه ؟ مثلا سی پی یو با این نرم افزار مشکل داره یا رم خوب نیست یا ..... ؟ از کدومش هست ؟؟؟؟؟ یا از همون کارت گرافیکه ؟

اگر خواستید مشخصات سیستم رو هم می گم. در ضمن در افتر افکت نسخه های قبل امتحان نکردم ببینم مشکل دارم یا نه .

یک مشکله دیگه اینکه امروز بعد از اینکه کامپیوترم رو sleep کردم وقتی دوباره اومدم روشن کنم دیدم shutdown شده و وقتی هم ویندوز بالا اومد پیام داد که ویندوز از یک مسئله ایی شات دان شده که ارور صفحه آبی بوده حالا چرا نمی دونم بعد از همه بدتر وقتی افتر سی اس 6 رو بازکردم و خواستم پروزه ام رو باز کنم پیام داد که پروژه دمیج یا خراب شده علتش چیه حالا چطوری پروژه را بازیابی کنم راهی داره یا باید از نو کار کنم من خودم از پروژه بکاپ نگرفتم اما autosave فعال بوده نمی دونم آیا خود افترافکت از پروژه ها با نام خاص خودش مثل ادیوس بکاپ نمی گیره و ذخیره نمی کنه ؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید مشکلم زودتر حل بشه .

درضمن اروری که موقع باز کردن پروژه می ده اول می گه خرابه بعد هم می گه افترافکت قادر نیست کالرستینگ پروژه را بخونه لطفا کالرستینگ رو به فاکتوری دیفالت ریست کنید یا برگردانید. چطوری اینکار را باید انجام دهم ؟

سیستم رو ارتقاء نمی دیم یک جور درگیریم ارتقاء می دیم یک جور دیگه درگیر می شیم واقعا آدم نمی دونه به چه سازی باید برقصه عجب وضعی هااااا.
:-?

آخرین ویرایش:

albertoperanc

Active Member
اصن یه وضیه...!

منم یه همچین شرایطی دارم...

یه لپ تاپ Lenovo Y-580 خریدم...همه جوره قاطی داره با این نرم افرارهای ادوبی! پوکیدم.

مشخصات کامل سیستمت رو بگو...

=============

Ci7 3610QM
GTX 660M
64SSD-750HDD
RAM 8

massomeh1

Member
اصن یه وضیه...!

منم یه همچین شرایطی دارم...

یه لپ تاپ Lenovo Y-580 خریدم...همه جوره قاطی داره با این نرم افرارهای ادوبی! پوکیدم.

مشخصات کامل سیستمت رو بگو...

=============

Ci7 3610QM
GTX 660M
64SSD-750HDD
RAM 8

سی پی یوی 3930 core i7
مادربرد p9x79 deluxe
رم corsair vengeace 16 گیگ 4 تا 4 گیگ
اس اس دی 120 گیگ
گرافیک 250 gts

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،خوب هستید؟
این جور سوال ها رو واقعا کسی نمیتونه به صورت قطعی جواب بده
در مورد هنگ کردن احتمالات بسیار بسیار زیادی وجود داره،به طور مثال اگر هاردتون روی اوتو اسلیپ باشه که بعد از یه مدتی که باهاش کار ندارید خاموش بشه و وقتی با لایه ای کار دارید که از داخل اون هارد هستش تا بیاد هارد دور بگیره چند ثانیه طول میکشه
در مورد فایلتون که خراب شده اگر اتو سیو فعال باشه به راحتی همونا رو باز کنید و تا آخرین سیوتون جواب میده
توی افتر بعضی وقتا اگر پروژه را توی سورس ویندوز ایمپورت کنید(ایمپورت کنید نه اوپن)جواب میده و ایراد به خراب شدن فایلتون نمیگیره
من یه دونه سیستم دارم هی مرتب هنگ میکرد
به هر کسی نشون دادم نتونست مشکلشو حل کنه تا اینکه یه روز همینجوری تصادفی فهمیدم یکی از رم هاش توی جای خودش چفت نیست و وقتی جا گذاشتمش درست شد،الان هم عین بلدوزر داره کپچر میکنه
اروری هم که منجر به ظاهر شدن صفحه آبی میشه سخت افزاری نیست و کاملا مربوط به ویندوز هست(ویندوزی که به این مرحله میرسه اصلا قابل اطمینان نیست و ممکنه دستتون رو بذاره توی پوست گردو یه موقع)

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
کلا اینجور هنگ کردن ها برای ما باید طبیعی باشه، زمانی که از ویندوز غیرارجینال استفاده می کنیم و یا افتر هم همینطور اینجور ایتفاقات طبیعی هست
اررور صفحه آبی که به اررور صفحه مرگ هم مشهور هست، هم می تونه مشکل نرم افزاری (از قبیل خرابی ویندوز، ویروس خراب و. .. ) داشته باشه و یا از مشلات سخت افزاری (از قبیل هارد، رم ... ) داشته باشه

با اين موافقم HamidBN
نسخه ي اصلي سون با اخرين اپديت چيزي حدود 600000 تومنه
نسخه ي اصلي افتر سي اس 6 ، 700000 تومنه فكر كنم
حالا ديگه پلاگيناي افتر بماند
بيشتر ارورهاي افتر و ويندوز ناشي از همين چيزاست وبايد باهاشون سره كله زد
زندگي در شرايط سخت ...

جدیدترین ارسال ها

بالا