مشکلی بار nero

Salar

Active Member
فایلها با موفقیت روی dvd کپی میشن
ولی وقتی dvd رو در میارم و 2باره میزارم تو dvd-drive نمیتونم ببینمشون!!!! 8O

mero.jpg

mero2.jpg

حالا مشکل از چیه؟؟؟

بعضی مواقع هم پیغام خطا میده تو 99% :(

Maxton

Active Member
خب یعنی چی؟منظورت اینه که میری توی دی وی دی و هیچی نمی بینی یا اینکه اصلا نمی زاره بری توش؟

Salar

Active Member
وقتي كه دي وي ديه رو ميزارم تو بايد بجای DVD RW - DRIVE اسم دی وی دی رو که burn کردم بیاد ولی نمیاد مثل عکس اول میشه و وقتی روش کلیک هم می کنم اون پیغام خطا رو میده...

Maxton

Active Member
من فکر می کنم درست رایت نشده چون وقتی من درست رایت نمی کنم اینجوری میشه یا اینکه وقتی خیلی وقته یه سی دی رو دارم برای اجرا مشل پیدا می کنه چون یک عمر مشخصی داره اما در مورد کار شما فکر کنم دلیل اول درست باشه..

amirhomayoun

Active Member
آره ديگه منم وقتي cd هام ميسوزه (موقع رايت) همين error رو ميده . نميدونم dvd هم ميسوزه؟ (آخه اينجا cd ها همه remark و تقلبيند و راحت ميسوزن ) به هر حال فكر ميكنم مشكل از همين باشه . راستي هميشه همين خطا رو ميده؟ يا بعضي از dvd ها درست كار ميكنن؟

Salar

Active Member
hanswercom گفت:
من فکر می کنم درست رایت نشده چون وقتی من درست رایت نمی کنم اینجوری میشه یا اینکه وقتی خیلی وقته یه سی دی رو دارم برای اجرا مشل پیدا می کنه چون یک عمر مشخصی داره اما در مورد کار شما فکر کنم دلیل اول درست باشه..

نه درست نيست...چون با موفقیت رایت میکنه!!! هیچ ارروری هم نمیده 8O

Ghamnevis

Well-Known Member
سالار جان مشكل فقط با DVD هاسس هستش كه رايت ميكني ؟ يا نه ؟ همه DVD ها اين مشكل را دارند !؟

و يه چيز ديگه ! من با DVD زياد كار نميكنم اما شايد مشكل از فرمتش باشه ، هان؟

اما نه ! آخه توي DVD rw خودت كه ديگه بايد بخونه !

حالا يه تستي بكن.

قربانت
سايان

Salar

Active Member
فکر نمیکنم مشکل از DVD ها...اگه او باشه باید 40 تا DVD رو دور بریزم...;)

خودم موندم والا...از اینور ویندوز خوب کار نمیکنه و هر روز اذیت میکنخ از اونور هم این DVD ها

amirhomayoun

Active Member
نه آقا اين كه ميگي درسترايت ميكنه و هيچ خطايي هم نميده دليل نميشه كه واقعا همه فايلها درست باشن! من اين مشكل رو با سي دي دارم كه كامل و بدون مشكل (البته ظاهرا!) رايت ميشه ولي يا اصلا باز نميشه يا وقتي سي دي رو ميذارم كلا سيستم هنگ ميكنّه و ... البته عرض كردم شايد مشكل من از خرابي سي دي ها باشه! در ضمن نگفتي همه DVD هايي كه رايت ميكني همين مشكلو دارن يا نه؟

Salar

Active Member
من تا الان يه 5 - 6 تايي DVD خراب كردم...مشكل اينجاست اینجا فقط DVD ها خوب رایت نمیشن...من با رایت سی دی مشکلی ندارم!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا