وقتي كه دي وي ديه رو ميزارم تو بايد بجای DVD RW - DRIVE اسم دی وی دی رو که burn کردم بیاد ولی نمیاد مثل عکس اول میشه و وقتی روش کلیک هم می کنم اون پیغام خطا رو میده...
من فکر می کنم درست رایت نشده چون وقتی من درست رایت نمی کنم اینجوری میشه یا اینکه وقتی خیلی وقته یه سی دی رو دارم برای اجرا مشل پیدا می کنه چون یک عمر مشخصی داره اما در مورد کار شما فکر کنم دلیل اول درست باشه..
آره ديگه منم وقتي cd هام ميسوزه (موقع رايت) همين error رو ميده . نميدونم dvd هم ميسوزه؟ (آخه اينجا cd ها همه remark و تقلبيند و راحت ميسوزن ) به هر حال فكر ميكنم مشكل از همين باشه . راستي هميشه همين خطا رو ميده؟ يا بعضي از dvd ها درست كار ميكنن؟
من فکر می کنم درست رایت نشده چون وقتی من درست رایت نمی کنم اینجوری میشه یا اینکه وقتی خیلی وقته یه سی دی رو دارم برای اجرا مشل پیدا می کنه چون یک عمر مشخصی داره اما در مورد کار شما فکر کنم دلیل اول درست باشه..
نه آقا اين كه ميگي درسترايت ميكنه و هيچ خطايي هم نميده دليل نميشه كه واقعا همه فايلها درست باشن! من اين مشكل رو با سي دي دارم كه كامل و بدون مشكل (البته ظاهرا!) رايت ميشه ولي يا اصلا باز نميشه يا وقتي سي دي رو ميذارم كلا سيستم هنگ ميكنّه و ... البته عرض كردم شايد مشكل من از خرابي سي دي ها باشه! در ضمن نگفتي همه DVD هايي كه رايت ميكني همين مشكلو دارن يا نه؟