مشکلاضافه کردن ram برای افتر افکت

ALI V8

Active Member
مشکلا ت اضافه کردن RAM برای افتر افکت :

دوستان 2 تا رم دو گیگی داشتم که 2 تا دو گیگی دیگه هم اضافه کردم برای اینکه تو نرم افزار preview راحت تر داشته باشم.اما سیستم متاسفانه ram ها میشناسه اما در قسمت properties نوشته 8 اما از 4 گیگی رم استفاده میکنه چرا؟
تو تنظیمات افتر هم 3 گیگ بیشتر نمیشناسه.پروژ هایی هم که عکسهای با کیفیتی داره رو راحت نمیتونم preview داشته باشم.میشه بگید باید چیکار کنم تا از تما رمهام استفاده کنم.

ویندوزم 7 هستش 32 بیتی.
افتر افکت نسخه cs4

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز بدون هیچ برو برگردی برو یه حاله اساسی به سیستمت بده

هم ویندورزش رو سون 64 بیتی کن هم افتر cs5 رو نصب کن

اگه خیلی هم به پلاگین کار نداری یا حوصله درد سرپلاگین ها رو نداری میتونی Cs5.5 هم نصب کنی

موفق باشی

من خودم با 10 گیگ کار میکنم اما بازم کمه باید تا 16 حد اقل برسونم

ALI V8

Active Member
سیستم که :
CPU: core i3 3.2
VGA: 1024 amd hd6670
motherboard : asus p7p55d e-lx

ویندوزم چشم عوض میشه .افتر cs5 هم نذارم بهتره چون کلاسمون افتر cs4 هستش اونوقت میخوام پروژه ببرم به مشکل برمیخورم.
پلاگین هم اتفاقا خیلی کار دارم چون دارم دوره پیشرفته رو شروع میکنم و همش آموزش پلاگین هستش.
اگر میدونستم 16 گیگ رم هم کمه از اول که میخواستم سیستم بخرم رمها رو بالا میگرفتم حالا من با چهار تا رم 2 گیگی چیکار کنم؟

میخوام برای PREVIEW راحت باشم.ببینم دارم چیکار میکنم.
گفتم رم اضافه کنم.اونوقت با این رم عکسها کیفیتشون بره بالا بازم مشکل دارم نه؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز می تونی واسه کارای خودت cs5 هم داشته باشی مثل من که هم cs4 و هم cs5 دارم

اما با افزایش رم بهتره که نرم افزار ها و سیستمت جفتشون 64 بیتی باشن

در مورد رم ها هم بهتره نم نم اونا رو بدی و بجاش رم های بالا تر بگیری و ما به تفاوت رو بدی

یه چیزی هم بدونی بد نیست اینکه افتر افکت با این سیستمهای معمولی اکثرا مشکل رم پریویو داره مگر اینکه سیستمت خیلی آس باشه منظورم از هر لحاظه اینه که بیشتر با مک کار می کنن البته من خیلی هم اینو قبول ندارم چون خیلی ها مثل همین اندرو خودمون داره با ویندوز 7 کار میکنه

و بهترین پیشنهاد فعلا برات اینه که از ویندوز 7 64بیتی و افتر cs5.5 یا cs5 استفاده کنی

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
اقا ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رم بیشتر ساپورت نمی کنه بقیش دکوره. من الان 16 گیگ رم رو سیستم دارم ولی باز هم بیش تر از 13 گیگ افترافکت ساپورت نمی کنه چون حداقل 25 درصد از کل رم برای دیگر نرم افزارهای ویندوز اختصاص می ده. پس شما اگه یه ویندوز 64 بیتی هم داشته باشی از کل 8 گیگ رمی که داری هنگام کار با افتر افکت حداکثر از 6 تا 7 گیگ رم می تونی تو افترافکت استفاده کنی.

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیزمون mooli63 درست میگن اگه ویندوزت 32 بیتی هست هزار گیگ :shock:هم که رم رو سیستمت بندازی بیشتر از 3.8 گیگ :green:رمتو استفاده نمیکنه اولا باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی بعدشم برو سراغ افتر افکت ورژن 5 انقدرم به اون افتر 4 گیر نده اینروزها اگه اپدیت نباشی عقب میمونی حتما برو سراغ ورژن 5 یا 5.5 :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا