مشکلات up load

adad

New Member
سایتم رو با asp نوشتو و از پایگاه داده sqlاستفاده کردم اما نمی تونم سایتم رو up load کنم
شما می تونید کمکم کنید؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز به انجمن خوش اومدید.

فقط لطف کنید سوال یا درخواستتون رو در انجمن مربوط به خودش مطرح کنید تا سریع تر به جواب برسید.

انتقال

• Like
Reactions: MDP

pedramr

Active Member
معمولاً شما باید از جایی فضای اینترنتی گرفته باشین که به شما پانلی برای ایجاد بانک SQL یا ODBC میده و بعد از لاگین در اون پانل تحت وب سایت عیناً باید بانک رو ساخته و تنظیمات برنامه خودتون رو برای اتصال این بار روی SQL-Server در سایت انجام بدین و همه چیز همونطور که روی کامپیوتر خودتون کار میکرده کار خواهد کرد..

nilofar20

New Member
من هم همین مشکل رو دارم.conection string رو درست وارد کردم و در این مورد مشکلی نیستوچون connect میشه بهdata base.میخام بدونم تو کدهام به جای local چی باید بنویسم؟عین conection string که تو web config هست مینویسم اما eroor میده:
user login failled
حالا نمیدونم باید data set رو هم تغییر بدم یا sql data adapter رو باید دوباره configure کنم که جواب بده یا نه که البته این هم با عوض کردن conection string از local به ip سایت دچار مشکل میشن.لطفا راهنماییم کنید

MDP

Well-Known Member
شما وقتی دیتا بیس رو آپلود می کنید باید براش کاربر تعریف کنید و با اون کاربر ها وارد بشید.

fatimarajabi

New Member
upload image

سلام .
من درمورد upload کزدن image در asp.net با c# مشکل دارم .اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا