مشکلات ورژن جدید فروم

SajadCG

کاربر فعال
من با نظر اون دسته از دوستانی که میگند تم سایت تیره باشه کاملا موافق هستم.(مثل هدر)
به نظر من با اینکه از خیلی از جهت ها نسبت به نسخه قبلی بهتر شده ولی شاید 30% اون چیزی که باید
باشه هست.
و اگه دقت کنید تعداد یازدید کننده ها نسبت به قبل کاهش قابل توجه ای داشته
و این نشون میده که تم جدید کابران را نتونسته جذب کنه.
باید هرچه زود تر یه فکری به حال این موضوع کرد .

راستی من یه مشکل کوچیک در قسمت ارسال پیغام خصوصی در مورد شکلک ها پیدا کردم.:wink:
اونم اینکه هر یکی از شکلک ها یه اندازه است و یه حالت نا منظم داره
عکسش:
1.JPG

MohammadGh

Well-Known Member
با سجاد کاملا موافقم
به نظرم الان یکاری کنین ، همون قالب قبلی رو برای این نسخه طراحی کنید ( تبدیل )
یا قابلتی رو بزارید تا کاربر بتونه انتخاب کنه تم رو ........

با تشکر از زحمات شما ...

ArTaBaZ

Well-Known Member
ماشاالله مدیران سایت یکپا طراح هستند ، چرا یک قالب شیک ، تخصصی ، سبک درست نمیکنید ؟
گیرم اصلا وقت نکنید ، بدید دیگران یک قالب شیک درست کنن ! با این سابقه بالای انجمن حیفه اینطوری باشه با این همه طراح حرفه ای
الان خوبه ها ولی دلچسب و لایق این انجمن گرافیکی نیست :neutral:

samangeraphic

Active Member
سلام
من یه مدت نمیومدم
الان اومدم بد جوری خورد تو ذوقم
اون قالب خوشگل سایت چی شد؟
اون لوگوی جذاب کجاست؟
چرا مجید آنلاین اینجوری شده؟
تورو خدا برگردونید سایتو به حالت قبل
......
....
..
.

asremoaood

New Member
والا من به ظاهرش کاری ندارم ولی ایرادی که الان داره اینه که وقتی با یوزر و پسورد وارد سایت میشم نام کاربریمو نمیزنه که مثلا asremoaood خوش آمدید!

VAHID216

مدیر بازنشسته
انشالله بزودی تمامی مشکلات رفع خواهد شد و امکاناتی که در گذشته بوده دوباره اضافه خواهد شد. فعلا در حال برسی و رفع باگ های مهم هستند سپس تغییرات ظاهری اعمال خواهد شد.

alionline1366

Active Member
سلام دوستان

بابا چقد شماها حول هستید این سیستم فروم که میبینید به نظر ساده میاد ولی یک دنیایی هست واسه خودش :) برای قالب طی صحبتهایی که با مجید کردم قراره شروع کنیم به تعویض و قرار هم شده طبق المنتهای رنگی قالب قبلی پیش بریم که کاربرها هم راحت باشند و باور کنید کلاً طراحی و ادیت قالب های ویبولتین به علت عظمت سیستم کار زمان بری هست که نیازمند صبوری شما هست تا قالب کامل شه و نگران نباشید تا حد امکان تمام پیچیدگی ها هم رفع میشه ولی خوب بلاخره هر تغییر طبعاتی هم داره که بعضی ها خوششون میاد بعضی هام نه در کل قالب درست میشه و قالب قبلی هم هیچ مشکلی نداشت ولی خوب سیستم انجمن برای قدرتمند شدن نیاز به تغییر داشت چه از لحاظ امنیت چه استفاده از منابع و ...... و باور کنید مجید و بقیه دوستان هم در جریان مشکلات شما از روز اول هستند و سعی داریم رفعش کنیم. مشکلات هم فقط مال شما نیست همه کاربرها کم و بیش مشکلاتی دارند که بیشترش به خاطر تغییر عادتهاست پس صبور باشید یکم بزودی شاهد شروع روند تغییرات خواهید بود. :rose:

IranPardakht

Well-Known Member
من داشتم قالب این سایت رو به سفارش "مجید" طراحی میکردم... کلی هم روش کار کردم و وقت گذاشتم...

اما مدت زیادی گذشت هیچ خبری از مجید نشد. و الان میبینم اون طرح رو پیدا کردند و حتی یک خبر هم به من ندادند که چی به چی شده آخرش!

به من خیلی بر خورد که با صرف وقت بابت قالب این سایت، در نهایت حتی یک ایمیل به من زده نشد که بگن اون طرح ماله خودت! بندازش دور....ما لازمش نداریم.... این حداقل کاری بود که میشد توقع داشت از شما. کارتون خیلی زشت بود مجید آقای عزیز.

Amir storm

Well-Known Member
آقا قالب جدید در مقایسه با قالب زیبا جذاب با اوباهت شیک و ناز قبلی در یک کلام مزخرفه
با تشکر از مجید جون و دوستاش و کسایی که دارن وقت میگذارن یه قالب تپل طراحی کنن
به نظر من از همون ترکیب رنگ استفاده کنید بی نظیر بود:rose:

sallarmelli

Active Member
مدیران محترم این صفحه آپدیت نمی شه !!!
توی پیوست مشخصه

در ضمن چرا عکس های پیوستی به شکل یند انگشتی نمایش داده نمی شن؟

راستی چرا اینجا مدیریت پیوست نداره؟

manager.jpg

aliamel

کاربر فعال
سلام

ضمن تبریک به تمامی مدیران و دوستان زحمت کش مجید آنلاین !
امیدوارم خسته نباشید و مثل همیشه شاهد پیشرفت های علمی و تخصصی همه جانبه باشیم .
با اجازه سه تا عکس ضمیمه کردم که سه تا از اشکالات دیگه رو نشون میده !
واسه من یک نفر آنچنان فرق نداره که بخوام پست هامو توی یک فروم شیک و مدرن و دینامیک و ... بنویسم یا با چوب روی خاک این کارو انجام بدم . مهم نوشتنه و پیش رفتن .

هوای آیکن قرمز ها رو داشته و مطمئن باشید با روحیه دادن بهشون خیلی میشه موثر تر واقع شد !

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    13 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 02.jpg
    02.jpg
    13.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 03.jpg
    03.jpg
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

KingOfPC

Member
ورژن جدید اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به دل نمیشینه ورژن قبلی خیلی عالی بود

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
اگه امکان داره قالب فعلی رو به قالب قبلی تغییر بدین چون اصلا قالب دل نشینی نیست
یا حداقل این امکان رو فراهم کنید تا بشه قالب قبلی یا فعلی رو به عنوان قالب پیشفرض تعیین کرد
موفق باشید.

Aesthete

New Member
سرچ انجمن کار نمیکنه. من هرچی سرچ میکنم نتیجه ای نمیاره.
+
میشه لطفا تنظیمات رو طوری قرار بدید که بشه از افزونه هایی مثل AutoPager برای لود سریعتر صفحات استفاده کرد؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
لطفا زودتر این لینکی از ارسالهای جدید تاپیکها که بهمون ایمیل میشه رو اصلاح کنید،خیلی رو اعصابه:mad: راستی وقتی به اون تاپیک میریم طییعتا باید آخرین صفحه باز بشه چون میخوایم آخرین مطلب رو ببینیم نه اولین صفحه که مجبور بشیم دوباره بریم آخرین صفحه

alionline1366

Active Member
دوستان فعلاً امکان نصب کردن فالب قبلی نیست سیستم انجمن به کلی آپدیت شده و قالب قبلی رو این ورژن اصلاً کار نمیکنه :wink:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دوستان فعلاً امکان نصب کردن فالب قبلی نیست سیستم انجمن به کلی آپدیت شده و قالب قبلی رو این ورژن اصلاً کار نمیکنه :wink:

آخیییییش
خدا رو شکر ، من که اصلا قالب قبلی رو دوست نداشتم خیلی شلوغ و جینگیل مستون بود :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا