مشکلات ورژن جدید فروم

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام خدمت مدیران عزیز ;
چون گفته بودین مشکلات رو بگید این تاپیک رو زدم
کاربران دیگه هم لطف کنن که تو همین تاپیک مشکلات ورژن جدید رو بزنن که شلوغ نشه!
اول اینو بگم که واقعا قالبتون قشنگ و کاربردیه
اما
مشکلات
1.در بخشی که میخواییم مطلب بنویسیم شکلک ها ناموزونند یعنی یکی بزرگ یکی کوچیک
2.دربخش تاریخ عضویت کاربران به میلادی تاریخ خورده است
3.انجمن گالری ونظرخواهی گرافیک دوبعدی اصلا باز نمیشه
4.بعضی از عکس ها باز نمیشن(مثل این لینک)
5.بهتر بود این قابلیت بود که بشه منوی شناور را بست
6.لینکه صفحه کنترل کاربر کجاست؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
به نظرم بهتر بود به جای تنظیمات همون
صفحه کنترل کاربر یا داشبورد یا پیشخوان با اسم های اینجوری میذاشتین
آخه تنظیمات زیاد با کاربردش ملموس نیست

amin_bp

Member
سلامم . سایت بسیار زیبا شده و خوبه که هر چند وقت بهش تنوع میدید . همه تغریبا اینجا یه جورایی تو زمینه گرافیک فعالیت دارن یکم به رنگ بندی و ظاهر تاپیک ها و پست ها برسید با وجود اینکه

هدر و منو بسیار عالیههههههه . قبلا بک گراند داشت و من خیلی دوستش داشتم !!

اگه میشه تاپیک های مهم یه رنگ دیگه داشته باشن که از تاپیک های دیگه جدا باشن .

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
قالب قبلی جوری بود که هرچی میخواستی سریع پیدا میکردی و در عین سادگی خیلی شیک و عالی بود.
من که زیاد با این قالب جدید موافق نیستم. اگه رو قبلی کار میکردین خیلی بهتر بود.
تا بیایم به این قالب عادت کنیم طول میکشه. :sad:
ولی بازم امیدوارم روش کار کنید. مثلاً تو رنگبندی کاری کنید که بخش ها قشنگ از هم جدا باشن و بشه سریع اون چیزی رو که میخوایم رو پیدا کرد.
با تشکر :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون از وقتی که میذارید و نظراتتون رو میگید. مطمئنا این نظرات در بهبود انجمن بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

باید عرض کنم که انجمن های قبلی نسخه ی 3 بودن و این انجمن جدید به نسخه ی 4 آپدیت شده. از خیلی نظرات بهبود پیدا کرده.

در مورد ظاهر انجمن هم انشالا به مرور روش کار میکنیم و تغییرات لازم رو ایجاد میکنیم تا از حالت فعلی زیباتر بشه.

در مورد مشکلاتی هم که گفتید مطمئن باشید به مرور زمان رفع خواهند شد و جای نگرانی نیست.

مرسی و موفق باشید.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام و ممنون از تلاشتون عزیزان
یه نکته اگه بشه شما سه چهار تا theme بذارید تا خود کاربر بتونه خودش به سلیقه ی خودش رنگ سایت رو تغییر بده خوب بود مثلا چون ما 3D کارها شب ها خیلی میشینیم پای کار و این رنگ روشن چشممون رو توی تاریکی اتاق اذیت میکنه حتی هم اتاقیمون رو، اگه توجه هم کرده باشین همه برنامه های حرفه ای رفتن به یه رنگ خاکستری خیلی تیره چون از لحاظ رنگ شناسی رنگ سفید و خیلی روشن باعث کوری رنگ میشه عزیزان. یه رنگی مثل header سایت.
حالا میتونید رنگ روشن هم بذارید ولی با این قابلیت که بشه رنگ بندی رو عوض کرد.
اگه به گفته دوستان مقدار فعالیت و زمان عضویت به هـ. ش هم بشه خیلی بهتره.
اگه قسمت هایی مثل اطلاعات کابر توی یه پست و قسمت تشکر و قسمت متن ((که من اسامی حرفه ایشون رو نمیدونم)) یه مقدار تنوع رنگ باشه بهتره چون چشم راحت تر تو محدوده فضاش حرکت میکنه و این فضا ها رو قاطی نمیکنه ، منظورم از تنوع، تنوع رنگی نیست، تنوع تیرگی تو یه رنگ مشترکه.

فعلا همینا تو یه نظر به ذهنم رسید عزیزان
باز تشکر از تلاشتون ، به قل یه گفتمان خودمونی: قربون دستتون :rose:

silvercover

کاربر متخصص
این پوسته جدید یک مشکل بزرگ داره که احتمالا از توجه کردن بهش چشم پوشی خواهد شد. مشکل این هست که در هر تالار شیوه نمایش مطالب و مباحث در کنار اطلاعاتی که دور و بر اون ارائه میشه
یه صحنه خیلی شلوغ و سر در گم کننده رو ایجاد می کنه که شخص من رو که سال هاس اینجاس باز گیج میکنه. این امر در کنار در هم تنیدن نوشته های فارسی و انگلیسی در کنار هم صحنه رو
شلوغ تر می کنه.

ضمن اینکه اگر مثل سابق مرزی بین مباحث سنجاق شده و عادی می بود بهتر بود. حالت فعلی که با تفکیک رنگ این کار رو کرده اصلا خوب نیست. به نظر من شیوه نمایش مباحث خیلی بد هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا