مشکلات من و Visual Basic

kian.. .

Member
سلام
برنامه ای نوشتم اما وسط کار کلا هنگ می کنه!!!(Not Responding) میشه!!!
می خوام به صورت خط به خط اتفاقاتی که داره توی برنامه رخ میده رو ببینم همچنین مقادیر موجود در هر متغیر رو بعد از این که از برنامه خارج شدم بدیلیل هنگ کردن!!!
امکانش وجود داره؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
برنامه ای نوشتم اما وسط کار کلا هنگ می کنه!!!(Not Responding) میشه!!!
می خوام به صورت خط به خط اتفاقاتی که داره توی برنامه رخ میده رو ببینم همچنین مقادیر موجود در هر متغیر رو بعد از این که از برنامه خارج شدم بدیلیل هنگ کردن!!!
امکانش وجود داره؟

بعد از هنگ کردن برنامه که نه، اما می توانید در ویرایشگر یک سطری از کد، جایی که به کدهای بعد از اون مشکوک
هستید بروید و با کلید F9 یک Breakpoint در آن موقعیتی که رویش قرار دارید ایجاد کنید. اگر مجددا F9 را فشار دهید
آن Breakpoint حذف می شود.

حالا که در برنامه یک یا چند Breakpoint مشخص کرده اید برنامه را با کلید F5 اجرا کنید.
به آن موقعیت Breakpoint که برسید بصورت خودکار اجرا متوقف می شود. الان اجرای کد Pause شده،
در کد برنامه روی هر متغیری که ماوس را قرار دهید، مقدارش را نشان می دهد. در منوی Debug
گزینه های Step Over و Step Into و Step Out هست، با آنها می توانید اجرای کد را یک مرحله پیش ببرید :
Step Over کد بعدی را یکجا اجرا می کند، مثلا اگر کد بعدی فراخوانی یک تابع باشد، آنرا یکجا اجرا می کند.
Step Into وارد جزئیات اجرای کد بعدی می شود، فرضا اگر کد بعدی فراخوانی یک تابع باشد، آن تابع را باز می کند
تا اولین سطر کد اش اجرا شود.
Step Out برای زمانی است که زیادی وارد جزئیات اجرای یک کد شده اید و می خواهید اجرای آن بخش را یکجا
تمام کنید و سپس اجرا را مجددا متوقف کنید.
هر زمانی که خواستید می توانید با فشار دادن کلید F5 اجرای بقیه کد را تا رسیدن به Breakpoint بعدی
بدون توقف ادامه دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا