مشکلات مدیریتی انجمن

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان

اینا وظیفه مدیران انجمن هستش تا اونجایی که من میدونم این به این دلیل گفتم که توی بعضی از بخش های انجمن بهشون توجه نمیشه

و مدیران فقط در حد سر زندن به انجمن میان و میرن و هیچ فعالیت مفیدی هم ندارن

و دیگری اینکه بهتره مدیران کل سایت به فعالیت ها و ... کاربران توجه داشته باشن و براشون با دادن رتبه یا ... ( که چند سال پیش این اتفاق یبار افتاد هرچند یه تعداد کاربرا بی نصیب موندن دیگه تکرار نشد )

ارزش قائل بشن و این کاربران هم با ذوق و علاقه توی انجمن فعالیت کنن و بعد از چند سال فعالیت و ... میل به ترک انجمن و فعالیت در اون رو نداشته باشن.

بخش خود را به روز نگه دارد و جدید ترین مطالب در ارتباط با بخش خود را جهت استفاده سایرین در انجمن مربوطه قرار دهد.

روی ارسال های کاربران در بخش خود نظارت لازم را داشته باشد و در صورتی که تاپیک تکراری ، اسپم یا بی هدف است به سطل زباله انجمن منتقل کند.

به درخواست کاربران بخش خود پاسخ دهد.

وظیفه اصلی مدیر بخش نظارت بر تاپیک ها و ارسال های بخش مربوطه است.مدیر بخش باید با دقت تمام ارسال های انجمن خود را مطالعه نموده و کاربران را در رفع نیازهایشان یاری دهد.

مدیر بخش باید نسبت به وظیفه ای که بر عهده گرفته است احساس مسوولیت کند.

مدیر بخش ، نمایانگر میزان موفقیت و بار علمی انجمن مربوط به خود است و باید با تشویق خود،کابران را پیشرفت بخش مربوطه تحریک نماید.

مدیر بخش باید فعالیت خود را معطوف به بار علمی انجمن مربوطه نماید و تا حد امکان از شرکت در بخش های عمومی خودداری کند (به جز مدیران بخش های عمومی)

مدیر بخش می تواند به کاربران عادی انجمن ، در صورتی که در حیطه کاری آنها تخلف کنند اخطار دهد.این اخطار باید با دلیل کافی صورت گیرد.

مدیر بخش می تواند در صورت صلاح دید ، اخطارهایی که به کاربران تعلق داده است را حذف کند.

مدیر بخش می تواند در موارد بسیار ضروری ، ناقضین قوانین را محروم نماید.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
درست میگی محمود جان!
به نظرم توی بعضی از انجمن ها هم که خودم به عینه دیدم خوب نیست که بعضی از مدیران با استفاده از سوءاستفاده از قدرت بعضی از کاربرا رو مغضوب قرار میدن!
و خب همینطور افراط و تفریط وجود داره!
الان باز مدیران کل میان میگن هر فردی برای خودش مشغله هایی داره و در جواشون هم پاسخ شما کفایت میکنه:
و یک چیز دیگه این که دیگه مجید آنلاین مجید آنلاینه قدیمی نیس
حالا باز بچه هایی که سابقشون بیشتر از من هست بهتر میدونند (ما که سابفه ای نداریم! )
با این که کاربرا همون کاربرای حرفه ای هستن! ولی سیاست های مدیریتی تا حدی مانع رشد شده (نظر شخصی بنده و چند کاربر دیگر که عضو کوچکی فروم بزرگ مجید آنلاین هستیم)
به هر حال بنظرم یه تجدید نظر توی برخورد با کاربران یا حتی عدم برخورد با کاربران در بعضی انجمن ها و همینطور سیاست های مدیریتی بشه بد نیس
موفقیتـ

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه دوستان

اینا وظیفه مدیران انجمن هستش تا اونجایی که من میدونم این به این دلیل گفتم که توی بعضی از بخش های انجمن بهشون توجه نمیشه
نه همه اینها، بعضی هاشون جزو وظایف تعریف شده مدیران مجید آنلاین نیست. البته پاسخ هایی که می دهم دیدگاه شخصی ام هست،
الزاما همه مدیران مجید آنلاین با من هم عقیده نیستند اما یکسری توقعاتی که از مدیران مجید آنلاین دارید جزو مسئولیت هاشون نیست.

و مدیران فقط در حد سر زندن به انجمن میان و میرن و هیچ فعالیت مفیدی هم ندارن
من دست همه مدیرانی که به انجمن شون سر می زنند می بوسم، وظایف مدیران مجید آنلاین صرفا مدیریتی ئه، حداقل تا الان که همین بوده،
پاکسازی انجمن ها، برخورد با تخلف ها، معرفی کاربران فعال و ... در مجید آنلاین ملاک فعالیت مفید یک مدیر شبیه ملاک فعالیت مفید یک
کاربر عادی نیست. مدیران مجید آنلاین مطلع اند، اگر تا به حال گلایه ای از عملکرد شون بوده، مربوط به سر نزدن مداوم به انجمن شون بوده.

و دیگری اینکه بهتره مدیران کل سایت به فعالیت ها و ... کاربران توجه داشته باشن و براشون با دادن رتبه یا ... ( که چند سال پیش این اتفاق یبار افتاد هرچند یه تعداد کاربرا بی نصیب موندن دیگه تکرار نشد )
ارزش قائل بشن و این کاربران هم با ذوق و علاقه توی انجمن فعالیت کنن و بعد از چند سال فعالیت و ... میل به ترک انجمن و فعالیت در اون رو نداشته باشن.
انتخاب کاربران فعال بر اساس معیار مدیر انجمن ئه، علاوه بر یکسری تعاریف کلی سلیقه مدیر در این تصمیم دخیله، احتمال اینکه مدیری در این
مورد کوتاهی کرده زیاده اما تشخیص اش خیلی ساده نیست. شاید دلیل عدم انتخاب از سوی یک مدیر اختلاف سلیقه باشه، فرضا شخصا
کاربری که در Copy & Paste کردن مطالب سایت های دیگه فعالیت زیادی داره رو هیچگاه کاربر فعال نخواهم کرد.
البته سمت کاربر فعال رو نمیشه به هر کاربری نسبت داد، غالب کاربران فعال فروم الان یا سمت مدیریتی دارند یا کاربر متخصص / فعال اند.
فرضا تغییر دادن عنوان کاربر متخصص به کاربر فعال کار درستی نیست.

رفتن کاربران قدیمی از فروم یک روال عادی ئه، نه فقط در مجید آنلاین، دلایل متعددی هم داره که خیلی هاش ربطی به کوتاهی مدیران فروم نداره.
فعالیت در فروم برای تعداد کمی از کاربران که فعالیت تبلیغاتی و بازاریابی دارند جزو ساعات کاری شون محسوب میشه اما برای اکثر کاربران و مدیران
صرفا تفننی و سرگرمی ئه. نیاز طبیعی شون نیست که دائمی باشه، وقت آزاد لازم داره و در طول زندگی همیشه این روحیه و فرصت زمانی نیست.
شاغل شدن، دانشگاه و سربازی رفتن، ازدواج کردن، فوت کردن و ... خیلی نقش بیشتری داره تا پنجاه تا تاپیک جالبی که مدیر انجمن ایجاد کرده باشه
یا نکرده باشه.

رتبه، امتیاز و سمت های کاربری مشوق های موقتی و کوتاه مدت اند. برای کاربری که چند سال در فروم بوده به اندازه کاربر جدید جذابیت نداره.
اگه دادن رتبه و سمت به کاربران می توانست یک مشوق موثر برای حفظ شون بعد از چند سال باشه، مدیران بازنشسته و مدیران کل ای که الان
حضور شون کمرنگ شده بهانه ای برای ترک فروم نداشتند. نه فقط فعالیت در مجید آنلاین، هر سرگرمی و دل مشغولی دیگری هم همینطوره،
طولانی که بشه یکنواختی و میل به تنوع طلبی با یک سرگرمی دیگه جایگزین اش خواهد کرد.

بخش خود را به روز نگه دارد و جدید ترین مطالب در ارتباط با بخش خود را جهت استفاده سایرین در انجمن مربوطه قرار دهد.

مدیر بخش ، نمایانگر میزان موفقیت و بار علمی انجمن مربوط به خود است و باید با تشویق خود،کابران را پیشرفت بخش مربوطه تحریک نماید.

مدیر بخش باید فعالیت خود را معطوف به بار علمی انجمن مربوطه نماید و تا حد امکان از شرکت در بخش های عمومی خودداری کند (به جز مدیران بخش های عمومی)
این جزو همان مواردی که است که در مسئولیت تعریف شده مدیران مجید آنلاین نیست، تا حالا نبوده، یک فعالیت اختیاری و از سر علاقه است،
طبیعتا هر مدیری نسبت به انجمن اش احساس مسولیت می کنه اما وقتی که برای انجمن صرف می کنه بستگی به میزان اوقات فراغت اش داره.

روی ارسال های کاربران در بخش خود نظارت لازم را داشته باشد و در صورتی که تاپیک تکراری ، اسپم یا بی هدف است به سطل زباله انجمن منتقل کند.

به درخواست کاربران بخش خود پاسخ دهد.

وظیفه اصلی مدیر بخش نظارت بر تاپیک ها و ارسال های بخش مربوطه است.مدیر بخش باید با دقت تمام ارسال های انجمن خود را مطالعه نموده و کاربران را در رفع نیازهایشان یاری دهد.

مدیر بخش می تواند به کاربران عادی انجمن ، در صورتی که در حیطه کاری آنها تخلف کنند اخطار دهد.این اخطار باید با دلیل کافی صورت گیرد.

مدیر بخش می تواند در صورت صلاح دید ، اخطارهایی که به کاربران تعلق داده است را حذف کند.

مدیر بخش می تواند در موارد بسیار ضروری ، ناقضین قوانین را محروم نماید.
این موردی است که همواره انجام شده، شخصا هم مدام و روزانه روی این مساله نظارت دارم. در عرض 30 روز گذشته 312 پست به سطل آشغال
منتقل شده، علاوه بر این لااقل یک چهارم این تعداد هم پست مخفی شده هست (بالا آوردن تاپیک ها و تشکر های بی مورد و ...) و حدودا 40 مورد
تذکر و اخطار و اخراج موقتی و دائمی بوده که حتی شماره قانون نقض شده هم به کاربر خاطی اعلام شده.

مجید آنلاین از نظر محتوا و سطح فعالیت کاربران اش به وضوح مشکلاتی داره، اما از نظر نظارتی نه، با توجه به ترافیک روزانه فروم این سطح نظارتی
که در مجید آنلاین هست در کمتری فروم فارسی دیگری دیده میشه.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
ممنون علی جان درکل من فقط بخش هایی از انجمن و مدیران رو گفتم

و در کل من مدیران خیلی خوب و فعالی هم توی انجمن مثل خود شما دیدم که با عث شدن مجید انلاین انجمن خیلی خوبی بشه

و از این بابت خیلی خوشحالم من خودم توی انجمن های زیادی عضو بودم ولی توی هیچ کدوم راحت نبودم و همیشه گفتم بازم میگم مجید انلاین یه چیز دیگس

چون مدیران خوبی مثل شما و چند تا مدیر دیگه که اسم نمیبرم داره

در کل ممنون بابت جوابی که دادی امیدوارم از این به بعد سطح مدیریتی انجمن ها بهتر بشه و مدیران جدیدتری اضافه بشه

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا