مشورت در مورد هاستینگ

h_no

Member
سلام دوستان ،
می خواهم سایت رو از هاستینگ فعلی که وب رمز است ترنسفر کنم ولی بین انتخاب هاستینگ موندم می ترسم که بعدا به مشکل بخورم می خواستم از دوستان کمک بگیرم که نظرتون رو در این مورد به من بگید
الان خودم نظرم بر این هاستینگ ها هست :
http://www.inmotionhosting.com/index.htm
http://www.canaca.com/
http://www.enovin.net/
البته در مورد هاستینگ های خارجی زیاد اطلاع ندارم و می خواستم بدونم با این حجم های بالا چرا اینقدر قیمتشون ارزون هستند آیا مشکلی دارند؟
من حداقل دنبال چنین پلنی هستم 200 مگابایت با حداقل 30 گیگابایت پهنای باند
نظرتون رو در این مورد به من بگید و اگر هاستینگ دارید لطفا تبلیغ هاستینگتون رو نکنید
آدرس سایت من : www.parsi-soft.com
با تشکر

delavar12

Member
سلام دوست عزیز

سایتهای خارجی مشکلی ندارن.
این سایتهایی هم که گفتی 1-2 تاشون مشکل دارن که نمیگم.

یا حق

ali-msh

Member
آخه دوست عزیز همه سعی میکنن مشتری رو به خودشون جذب کنن مگه میشه کس دیگه ای رو تبلیغ کرد

ولی جدا این ارتباط نوین که تو لیست شما هست مناسبه هم قیمتش هم خدماتش من چند سالی هست میشناسمشون همیشه هم تو وقت اداری جوابگو هستن

delavar12

Member
راهنمایی کلی

دوست عزیز اگه خدایی بخوام بهتون بگم چیکار کنید فقط میتونم بگم از سایتهایی که در نظر دارید منصرف شوید و با من تماس بگیرید تا یه هاست از شرکتهای بسیار معتبر دنیا براتون بخرم

Yahoo ID : Tebyan.quran

h_no

Member
ممنون دوستان از راهنماییتون ،
ولی اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید اگر هاستینگ دیگری می شناسید که خدماتش خوب باشه و مطمئن هم باشه معرفی کنید .
و در مورد هاستینگ نظرتون رو بگید که از هاستینگ های ایرانی بگیرم یا مستقیم از خود هاستینگ های توی آمریکا
با تشکر

h_no

Member
دوستان اگر راهنمایی کنید هاستینگ خوب انتخاب کنم یک ماه بنر تبلیغاتی تون رو تو سایت می ذارم

ali-msh

Member
اگر koosha system عزیز اجازه بدند
با اجازه koosha system گرامی

برای اینکه فکر نکنی الکی میخوام خودم رو تبلیغ کنم 1 ماه فیری از خدمات ما استفاده کن ماه بعد راضی بودی پول بده راضی نبودی برو

جلوی این همه آدم گفتم ، پیغام خصوصیت رو هم بخون اینم از تخفیف

البته با اجازه koosha system [ دو نقطه دی ] !

نمی دونم تاحالا خرید اینترنتی(خارج از کشور) داشتید یا نه... قیمت رو + 1/3ش بکنید... بعد روش فکر کنید...
HostGator.com هم قیمت های فوق العاده ای داره... مشهورم هست.
Webserve.ca

برای اینکه فکر نکنی الکی میخوام خودم رو تبلیغ کنم 1 ماه فیری از خدمات ما استفاده کن ماه بعد راضی بودی پول بده راضی نبودی برو
پیشنهاد خوبیه h_no استفاده کن،خبرشم به ما بده!

اگر koosha system عزیز اجازه بدند
با اجازه koosha system گرامی
:D

h_no

Member
دوستان راستی سایت من بعضی از نرم افزاراش کرک شده هستند لطفا اگر پیشنهاد می دید یک جا رو معرفی کنید که سایت رو نبندن بخاطر رعایت نکردن کپی رایت

morsoltany

Active Member
دوست عزیز در مورد هاستی که سایت را به خاطر قوانین کپی رایت نبندن باید از دیتا سنتر هایی استفاده کنی که تو چین یا روسیه یا ایران یا کشور هایی که هنوز کپی رایت را امضا نکردن استفاده کنی
اگر خواستین من هم در امریکا و هم در چین سرور دارم و در خدمتم

در ضمن برای خرید هاست چند ملاک را در نظر بگیر :
از مشتری هاشون بپرس که کیفیت هاستشون چطوره ؟
حداقل 1 ماه اکانت تست بگیر و کیفیت را بسنج
سعی کن که قرار داد کتبی بنویسی
شرکت ثبت شده باشه
یک پیشنهاد کلی برای همه دوستان به خاطر دزدی دامین که جدیدا باب شده سعی کنید که از جایی معتبر بگیرید و کنترل پنل دامین را هم بگیرید

باز مشکلی بود بگو
در مورد اون شرکت هایی که گفته بودی راستیتش من نمی شناسم و نمی تونم قضاوتی انجام بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا