مشورت با حرفه ای ها

madar graphic

Active Member
سلام
ببخشید من میخواستم بدونم که این سایت های تمپلت مانسترز رو چطوری میسازن؟
1.مثلا اون حرکات سه بعدی(البته شنیدم که با مثلا نرم افزارایی مثل افتر یا مکس است)ولی اونا راضیم نکرد.
2.آیا اونها رو 1 نفر میسازه یا یه تیم؟
3.اینجوری که بوش میاد تقریبا همش با اکشن 2 ساخته شده(تقریبا) و این سوال برای من پیش اومده که پس اگر ما همون اکشن 2 رو کامل یاد بگیریم بسه. من کارای اکشن 3 رو هم دیدم ولی به پای اونا نمیرسه(معمولا) حلا نظر شما چیه؟
4.من واقا خسته شدم دیگه نمیتونم تو همین حد متوسط بمونم دلم میخواهد بزنم رو دست تمپلیت ها. به نظر شما باید چطوری به اون نقطه برسم؟

خیلی ممنون که خوندید.اگه ممکنه راهنماییم کنید.:wink:
ممنون:cool:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

این تمپلت هایی رو که شما میبینید گروهی ساخته میشن

برای کار های 3D هم کلاس برای این کار زیاد هست که در قسمت 3D انجمن برید آموزش هایی داده شده

ببینید AS2 و AS3 از نظر کارایی یکی هستند ولی از نظر قدرت AS3 دست Developer رو بیشتر باز میزاره تا بتونه هر

مانوری که بخواد انجام بده که دوست عزیزم جواد آموزش AS3 رو بصورت کامل در انجمن گذاشته و فکر نمی کنم یه

همچین آموزشی رو جایی بتونید پیدا کنید

موفق باشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
این سوال برای من پیش اومده که پس اگر ما همون اکشن 2 رو کامل یاد بگیریم بسه.
madar graphic جان ، یک سوال ازت دارم ... میتینگ چند روز دیگه رو میای ؟ از شیراز تا تهران با پیکان میتونی بیای ؟ بله می تونی .( البته اگه مدل 60 به بالا باشه که چرخاش تو راه در نره ... ) خوب با BMW 530i چی می تونی ؟ بله می تونی .( البته اگه دفترچه راهنماش رو قبلش بخونی تا بتونی از سیستم هاش سر در بیاری و بدونی دکمه کولرش کدومه که از کولر قویش بتونی تو مسیر استفاده کنی و لذت ببری ) .

حالا اینکه تو می گی مثل این می مونه که بگی بابا همون پیکان کارمونو راه می ندازه ، حالا کی حالشو داره بره دفترچه BMW رو بخونه ... علم هم غلط می کنه پیشرفت کته ...
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا