مشورت با اهل فن 3d

no_brad

New Member
سلام. 1 سوال داشتم از آقایان حرفهای در 3d max . من میخوام این نرم افزارو از 0 شروع کنم و تصمیمم برای ادامه دادن این راه جدیه. می خوام بدونم چقدر زمان لازمه که نرم افزارو یاد بگیرم و سوال دومم اینه که برای آمده شدن برای کار در صدا و سیما قسمت انیمیشن چه مدت حدودا باید کار کنم. ممنون از همه.:wink:

Dark Prince

Member
دوسته من بستگی به علاقه و هوشیه که داری . در ضمن 3dsmax اینقدر جزئیات داره که کمتر کسی تمامه آن را بلده . :-?

no_brad

New Member
با تشکر از شما که وقت گذاشتین. ولی فکر کنم بشه بیشتر توضیح داد.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
ورودتو هم به جمع بچه هاي مجيد آن لاين هم به جمع مكس كارا تبريك ميگم . همونطور كه دوستمون گفتن بستگي به هوش و پشتكار خودت داره . اما ميتوني توي يك سال در حد حرفه اي البته بيشتر از لحاظ تئوريك . بعدش بايد بشيني كار كني تا به طور كامل ياد بگيريش . يه چيزي حدود دو سال رو با توجه به امكانات ايران طول ميكشه كه تو از 0 بشي اينقدر حرفه اي كه توي صدا و سيما مشغول به كار شي

hamed-ddd

Well-Known Member
دوسته من بستگی به علاقه و هوشیه که داری . در ضمن 3dsmax اینقدر جزئیات داره که کمتر کسی تمامه آن را بلده . :-?
:lol:
من علاقه دارم ولی به دلیل نقصان مورد دوم احتملا تا سال 2040 میلادی باید در تلاش باشم:lol:
--------------------------------------------------------------------------------------
جواب سوال شما برای کسانی که خود آموخته هستندیه مقدار مشکله ....ولی همانطور که گیگا گفت یادگیری تئوری یه طرف ، تسلط و خلاقیت هم یه طرف

خصوصا برای صدا سیما اولین چیزی که از شما میخوان اول نمونه کاره و بعد تست انیمیشن هستش (یعنی توانایی درک حرکت و تسلط کامل به ابزارهای مختص انیمیشن شمال graph editor و dope sheet و کنترلرها و تراژکتوری و و و ...)

دوم توانایی ساخت کارکتر برای انیمیشن (حالا با بون یا بایپد هر کدوم رو که کامل مسلطی)
اگر تلاش کنی قطعا پای یک انیمیشن اسمت رو خواهیم دید ....موفق باشی:wink:

pythoN

Active Member
سلام .
من خودم حرفه ای نیستم کمتر کسی رو هم حرفه ای میشه پیدا کرد ( البته تو این سای زیادن . )
در ضمن اگه میخوای از صفر شروع کنی نیاز به سه تا عنصر داری . علاقه . مرجع . زبان البته از نوع انگلیسیش .

بشي اينقدر حرفه اي كه توي صدا و سيما مشغول به كار شي

البته من تا اونجای که میدونم غیر از یه سریشون اونقدر حرفه ای نیستن . حدف ادم هم باید بزرگتر از اینا باشه .
مثلا من که سنی ندارم . حدف خودم پیکساره
302.gif
303.gif
( بره چی میخندی )
276.gif

سلام .
من خودم حرفه ای نیستم کمتر کسی رو هم حرفه ای میشه پیدا کرد ( البته تو این سای زیادن . )
در ضمن اگه میخوای از صفر شروع کنی نیاز به سه تا عنصر داری . علاقه . مرجع . زبان البته از نوع انگلیسیش .

البته من تا اونجای که میدونم غیر از یه سریشون اونقدر حرفه ای نیستن . حدف ادم هم باید بزرگتر از اینا باشه .
مثلا من که سنی ندارم . حدف خودم پیکساره
302.gif
303.gif
( بره چی میخندی )
276.gif

pythoN جان من کارتو ندیدم ولی من 7 تا رفیق تو PIXAR دارم که عضو رسمی کمپانی هستند کمپانی ماهم در حدود 152 تا مدل ساختیم و به PIXAR دادیم و پول خوبی هم دادن
در کل اگر کارات فوق حرفه ای باشه من PIXAR رو برات ردیف میکنیم

Sherlock_Holmes

Active Member
برای آمده شدن برای کار در صدا و سیما قسمت انیمیشن چه مدت حدودا باید کار کنم
براي اين بخش اصلا لازم نيست شروع كني مثل بقيشون برو اونجا همونجا يه چيزايي ياد ميگيري..!!

ا
لبته من تا اونجای که میدونم غیر از یه سریشون اونقدر حرفه ای نیستن . حدف ادم هم باید بزرگتر از اینا باشه .
موافقم

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم دوست عزیز شما باید هم همچین سوالی بفرمائید
سایت ما در حال آماده سازی هست و فکر کنم طراحی سایت هم تکمیل شده
آدرس سایت هم : www.iranfox.ir هستش که فکر کنم تا هفته آینده بچه ها امادش کنن

در ضمن من بیکار نیستم که به سوالاتی که شخصیت های بسیار کوچک یک تازه کار جواب بدم اگر مدیران و بزرگان سایت اطلاعات بخواهند من اطلاعات مخصوص را به خودشان میدهم نه به کوچکترین عضوهای سایت اطلاعات بدهم

ما 5 سال زحمت کشیدیم تا به اینجا رسیدیم حالا هر کس خواست باور کند هر کس هم نخواست باور نکند
جواب سوال شما هم برای لرزش دوربین پاسخ داده شد امیدواریم مشکلت حل بشه

170

New Member
با سلام به دوستان مكسر عزيز. مي خواستم بدونم كه فايل هاي bip. آماده رو براي چهارپايان مثل اسب و سگ و ... از كجا مي تونم پيدا كنم. ممنون ميشم اگه كمكم كني............:oops: ([email protected])

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا