مشهد شهر بهشت ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
نظر یادتون نره !!

shahrebehesht.jpg

بیان !!! نه اسم داره و نه آرم . دیگه چی می خوایین ؟ فقط نظر بدین ها !!!

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
نه بابا تو هم چش نخوری کارت 20 ئه هاااا !!!!!!
خیلی قشنگه ، تبریک میگم.
فقط اون بهشت رو هم نفله نمی کردی باز هم موردی نداشت.
موفق باشی (تر)

Mandana

Active Member
چقدر قشنگ ئه
این همون یکی ئه جای پارک ملت نیست آیا؟
حداقل رنگ و اینهاش که شباهت داره
من فقط وقتی رد میشم میشینم طرح هایی که دور نبشته استفاده کرده رو نگاه می کنم.
parting.gif

فکر کنم همینا باشه
بهر حال به نظر من که کار قشنگی ئه.خوب کنار هم چیدینشون
wiggle.gif

رنگ ها هم خشنگند
موفق باشید
wavey.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خوشگلي شده.

فقط اون تذهيب بك گراند رو يكمي كمرنگتر كن.

روي تايپوگرافي (مشهد شهر بهشت) هم يكمي بيشتر كار كن.

بقيه كار عاليه.

mashreghi

Member
دست شما درد نکنه فقط درمورد چیدمان و نقطه گذاری نوشته نستعلیق کمی تجدید نظر بفرمائید

نظر یادتون نره !!

بیان !!! نه اسم داره و نه آرم . دیگه چی می خوایین ؟ فقط نظر بدین ها !!!

اين كار شماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
به خدا واقعا زشته كه بياي طرح بقيه رو برداري اينجا بزاري و بگي خودت آمادش كردي ... آخه مومن ماه رمضونه و نبايد دروغ گفت .
اين اثر رو كه دوستان مي بينن كاري گرافيست مشهدي آقاي مومي وند هست كه براي شهرداري مشهد زده نه اين آقا rezamohamaddost كه نمي دونه چطور مي بايست طراحي كنه ...
براي بعضي ها كه با سرقت هاي هنري مي خوان نامي براي خودشون باز كنن واقعا متاسفم . و اين اصلا هنر نيست ...

تنها هنر اين اقاي rezamohamaddost اينه كه اومده عكس رو اسكن كرده و گذاشته اينجا تا به نام خودش تموم كنه ...
تو رو خدا مديران محترم سايت براي اينگونه سرقت هاي هنري كه هنر هنرمندان رو زير سوال مي بره فكري بكنن ...

Mandana

Active Member
تنها هنر اين اقاي rezamohamaddost اينه كه اومده عكس رو اسكن كرده و گذاشته اينجا تا به نام خودش تموم كنه ...
تو رو خدا مديران محترم سايت براي اينگونه سرقت هاي هنري كه هنر هنرمندان رو زير سوال مي بره فكري بكنن ...

قبلن فکری شده.اما خوب...

* در صورتی که کسی طرحی گذاشت و شما شک کردید کار خود کاربر است یا خیر، فقط و فقط با ارسال پیغام خصوصی به من و ذکر دلیل میتوانید اقدام کنید.در صورتی که داخل انجمن هر گونه مورد مشابه مشاهده شود با کاربر خاطی شدیداً برخورد خواهد شد

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=66833

تاپیک رو می بندم.تا وقتی که ایشون طرح پی اس دی ( لایه ها همگی جدا، فونت جدا، طرح بک و بک جدا، و طرح های پشت نوشته هم جدا) رو برای بنده ارسال کنند.در صورتی که طی یک هفته این کار رو نکردند یک کارت زرد د ریافت می کنند که به این معنی ئه که این حرکت در مشخصاتشون ثبت خواهد شد.اما در صورتی که طرح پی اس دی رو ارسال کردند، تاپیک رو باز می کنم و یک هفته بهتون مهلت میدم تا همینجا ازشون عذرخواهی کنید.در غیر این صورت به شما کارت زرد داده میشه.این حرکت البته در حالت عادی لازم نیست اما وقتی به عوض پیغام خصوصی که تاکید شده، در ملا عام عنوان می کنید، نباید این قضیه چندان ناراحتتون کنه.
263cylj.gif

آقای rezamohamaddost منتظر توضیحات شما و فایل پی اس دی به همون صورتی که عرض کردم هستم
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا