مشكل encoding و charset utf-8 در 4image

Tina Sharafi

New Member
سلام
براي پروژه از ما گالري عكس خواستند.
من به چند تا مشكل برخورد كردم اول اينكه اين خطا را از كد زبان مي گيره.

[align=left:51a9325a41]Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gallery/public_html/pt/lang/farsi/main.php:1) in /home/gallery/public_html/pt/includes/sessions.php on line 85

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gallery/public_html/pt/lang/farsi/main.php:1) in /home/gallery/public_html/pt/includes/sessions.php on line 85

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gallery/public_html/pt/lang/farsi/main.php:1) in /home/gallery/public_html/pt/includes/sessions.php on line 85 [/align:51a9325a41]

وقتي من صفحه lang\farsi\main.php را با notepad بازكردم و آن را از حالت utf-8 بصورت ANSI سيو كردم و كد زبان را در صفحه به $lang['charset'] = "windows-1256"; تغيير دادم مشكلم بر طرف شد ولي وقتي ميخوام لاگين كنم نوشته هاي صفحه به هم ميريزه و رايت كليلك مي كنم مي بينم در قسمت encoding زبان vietnamese انتخاب شده در صورتي كه كد آن اين است windows-1258

استاد ما گفته از utf-8 استفاده كنيم بهتره آيا راهي داره كه با utf-8 تنظيم كنيم كه اين خطا را نده.

لطفا كمك كنيد.

آقااول از همه ا اونجا کجاست که پروژش فارسی کردن 4image هستش؟ بگو مام بیایم :lol:

دوم برای فارسی سازی اون مشکل اینه که شما با نوت پد فارسی کردی ونوت پد سه کارکتر به اول فایل اضافه میکنه باید فایل رو با یه php editor باز کنی و سه کاراکتر رو دیلیت کنی

Mikhak

Active Member
آقا يه نفرم مشكل مارو حل كنه
مشكل قبلي كه گفته بودم حل نشد يعني همون
http://forum.majidonline.com/mof27069.html
ولي حالا يه مشكل جديد
وقتي همين 4image انگليسي رو آپلود ميكنم مشكل نداره ولي وقتي 4image فارسي رو آپلود ميكنم اين خطاها رو ميده
کد:
Forbidden
You don't have permission to access /4images on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------
سينا

aldavood

Member
دروود دوست عزیز
اگه نسخه فارسی شده نگارخانه رو دارید باید بگم توی Encoding & UTF-8 مشکل داره
برای رفع میکش با مدیر نگار خانه تماس بگیرید
آدرس دریافتش
www.negarkhaneh.com

lموفق و سبز باشید

Mikhak

Active Member
aldavood جان من ديگه خسته شدم از بس به اينو اون گفتم بالاخره خودم نشستم همون نسخه En رو فارسي كردم
--------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا