مشكل پرينت در فتوشاپ

aseman

Member
سلام
آقايون لطفا كمك كنيد :cry: :cry:
يكي دو روز است كه من از داخل فتوشاپ نمي تونم پرينت بگيرم (تاكيد مي كنم فقط فتوشاپ)
پرينتر من hp1200 است و من هم فتوشاپ رو دوباره نصب كردم و هم پرينتر رو ولي مشكل حل نشد
سيستم من 98 است
پيغام خطا هم اين است:
can not print, initialization error
the error code is 6

aseman

Member
آقا چي شد كسي نمي تونه اين مشكل رو حل كنه؟
كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

aseman

Member
بازم سلام
بازم كممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممكككككككككككككككك
:oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آسمان جان آقا شرمنده كه من نميتونم كمكت كنم چون نميدونم از چي ميتونه باشه .. بايد صبر كنيم كه آقا ايمان بياد ايشون خداي فتوشاپه :wink: ان شالله كه مشكلتونو رفع مكنه

مجيد

sp2_sp

Member
سلام دوست من براي من هم چنين مشكلي پيش امده بود كه در نتيجه فهميدم كه براي ويندوز م مشكل پيش امده كه هر كار مي كنم پرنت نمي كند اگر هنوز اين مشكل را داري ويندوز را updata كن

r_soori

Member
با سلام به شما

دوست عزيز
سيستم عامل 98 يا 95 داراي قابليتهاي محدود و داراي اشكالات متعددي ميباشد كه باعث بروز ايراداتي كه شايد دليل منطقي نيز ندارند شود. توصيه بنده به عنوان مسول شركتي با حدود 100 كامپيوتر كه روزانه با بينهايت مشكل روبرو هستيم اين است كه از win 2000 pro ويا win2k ad server استفاده كني هم خيلي پايدارتر وسريعتر وبا مشكلات كمتر(يك كاربر ديگه چي نياز دارد) است و نكته ديگر اينكه ويندوز 2000 از امكانات سخت افزار شما بهتر استفاده ميكند.
( ببخشيد اين جواب سوال شما نبود ولي من از اينجور مسله ها زياد ديده ام و راهي جز اين نديدهام)
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا