مشكل پبام اخطار Svchost.exe

saman_sweden

Active Member
mohsenshahbazi گفت:
بهتره بزارين آقا سامان كه خداي كامپيوترن نظر بدن ما ها بهتره بشينيم ببنيم ايشون چي ميگن

بهتره ماها اظهار وجود ( يا نظر ) نكنيم
اره اينطوري بهتره !!!

دوست عزيز ناراحت نشو همينطوري هم است با راهنمايي بد به يه دوست كل سيستم رايانه طرف بهم ميخوره
اونوقت بار بيار باقالي ببر ميشه
براي شماها خيالي نيست يه موضوعي را مطرح مي كنيد بعد فراموش ميشه اما اون طرف ميره عمل ميكنه بعد مي افته تو دردسر بدتر بقول معرف از چاله به چاه مي افته
من منطورم اينكه بايد حتي در پاسخ دادن احساس مسوليت كرد

اما دوست عزيز جناب EMX

قبل از استارت فيش اينترنت را قطع كنيد اطوري كه رايانه با اينترنت هيچ تماسي نداشته باشد
سپس بايد تمام اون كوكي و فايلهاي تموپورري را برداريد همه را پاك كنيد تو زير ماي دكومنت است
بعد يه اسكان ديسك كامل با يه ويروس ياب آپ ديت شده بكنيد
اگر باز مشكل بود تمام فايلهاي حساس خود را در يه سي دي يا جايي سيو كنيد و سپس رايانه را فرمت كامل نماييد

[EHSAN]

Well-Known Member
ممنونم سامان جان
من هميشه كوكي ها و Temporary Internet Filesرو با يه نرم افزار غير قابل بازگشت پاك پاك ميكنم... (Tracks Eraser Pro)

در مورد فرمت كامل هم بايد بگم اگه وبروس باشه تا جايي كه ميدونم اگه از نوع خطرناكش باشه ميره روي باياس مادربرد ميشينه و بعد از فرمت دوباره... همون آش و همون كاسه...

ولي با اين حال امر شما و بقيه دوستان اطاعت ميشه...

خيلي مخلصيم
--EMX

amir600

Active Member
راه حل اين مشكل اينه كه با safe mode بالا بيايد و فايل svchost رو از فولدر ويندوز پاك كنيد...
نگران نباشيد فايل svchost اصلي هميشه در فولدر system32 قرار داره پس با خيال راحت اون ويروس رو كه در فولدر ويندوز به نام svchost قرار داره پاك كنيد...
مطمپن باشيد مشكلي پيش نخواهد اومد چون و تعداد زيادي از دوستان هم اين مشكل رو داشتيم و از همين راه حل كرديم...

[EHSAN]

Well-Known Member
amir600 گفت:
راه حل اين مشكل اينه كه با safe mode بالا بيايد و فايل svchost رو از فولدر ويندوز پاك كنيد...
نگران نباشيد فايل svchost اصلي هميشه در فولدر system32 قرار داره پس با خيال راحت اون ويروس رو كه در فولدر ويندوز به نام svchost قرار داره پاك كنيد...
مطمپن باشيد مشكلي پيش نخواهد اومد چون و تعداد زيادي از دوستان هم اين مشكل رو داشتيم و از همين راه حل كرديم...
من توي فولدر ويندوز فايل svchost.exe ندارم... فقط توي فولدر System32 هستش..

amir_s

Active Member
EMX گفت:
amir600 گفت:
من توي فولدر ويندوز فايل svchost.exe ندارم... فقط توي فولدر System32 هستش..
منم همينطور

aryana

Member
پیدا کردن این موضوع که مشکل از کجا پیش اومده خیلی عالیه
ولی راحترین راه حلش فورمت سیستمه چون برای خودم پیش اومده و هر راهی رو که بگید رفتم و بی نتیجه!!

Gt-Max

Member

امان از دست دوستاني كه ندانسته اظهار نظر دارن
چيزي كه نمي دونيد مجبوريد اظهار وجود كنيد

احسان جان در رابطه با مشكلت بايد بگم كه...

اين Error كه ميگي مربوط به Svchost.exe هستش براي يه برنامه Password Sender هستش كه پس از نصب بر روي سيستم نسخه اصلي خودش رو ذوب مي كنه و خودش رو به اين اسم در شاخه ويندوز و رجيستري كپي مي كنه...
دليلي هم كه انتي ويروس ها شناساييش نمي كنند همين هستش...

كارش اينه كه هر بار كه وارد مسنجرت ميشي...

پسور ياهو / اي پي / نام كامپيوتر / و در شماره هاي جديد پسور دايل اپ و غيره رو براي طرف از طريف پي ام ميفرسته...

امكانش هست كه از شخصي فايلي چيزي گرفته باشي و طرف نامردي كرده باشه و اين رو برات فرستاده باشه...
البته با روش هاي مدرن !

يه برنامه برات ميفرستم شايد كمكي بهت بكنه

فعلا

مكس

[EHSAN]

Well-Known Member
gt_max گفت:

امان از دست دوستاني كه ندانسته اظهار نظر دارن
چيزي كه نمي دونيد مجبوريد اظهار وجود كنيد

احسان جان در رابطه با مشكلت بايد بگم كه...

اين Error كه ميگي مربوط به Svchost.exe هستش براي يه برنامه Password Sender هستش كه پس از نصب بر روي سيستم نسخه اصلي خودش رو ذوب مي كنه و خودش رو به اين اسم در شاخه ويندوز و رجيستري كپي مي كنه...
دليلي هم كه انتي ويروس ها شناساييش نمي كنند همين هستش...

كارش اينه كه هر بار كه وارد مسنجرت ميشي...

پسور ياهو / اي پي / نام كامپيوتر / و در شماره هاي جديد پسور دايل اپ و غيره رو براي طرف از طريف پي ام ميفرسته...

امكانش هست كه از شخصي فايلي چيزي گرفته باشي و طرف نامردي كرده باشه و اين رو برات فرستاده باشه...
البته با روش هاي مدرن !

يه برنامه برات ميفرستم شايد كمكي بهت بكنه

فعلا

مكس
مكس عزيز از فايلت ممنون.. با اجازه شما لينك رو ميزارمش اينجا كه بقيه هم بتونن استفاده كنن..

اينم لينك:
کد:
http://home.ripway.com/2004-8/159535/AntiTrojan.exe

در ضمن مشكل من موردي كه گفتي نبودش.. :(

مخلصيم
--EMX

heyrane

Member
Svchost.exe يا Process For Win32 Services Generic Host يكي از قسمتهاي داخلي سيستم عامل ويندوز است كه DLL هاي 32 بيتي و بعضي ديگر از سرويس ها را مديريت ميكند. در حالت معمولي ممكن است اين فايل چند بار اجرا شود و هر بار اجراي آن دسته اي از سرويس ها را مديريت كند. اين فايل در دايركتوري ويندوز در شاخه System32 قرار دارد (مثلا اگر ويندوز در درايو C است در مسير C:\windows\System32 ) اگر در جاي ديگري اين فايل را بر روي كامپيوتر خود پيدا كرديد حتما ويروس ، تروجان يا كرم است. ويروس هايي كه با اين نام بر روي كامپيوتر اجرا ميشوند Jeefo ، Welchia و W32.Assarmmm هستند.

براي اطلاع بيشتر در مورد اين ويروس ها ميتوانيد در سايت هاي Securityresponce.Symantec.com و McAfee.com به دنبال اين نامها بگرديد. ولي يك راه حل كلي اين است كه ويروس ياب خود را به روز كنيد و تمام هارد را براي ويروس جستجو كنيد.

منبع: ضميمه كليك روزنامه جام جم شماره 21 / يكشنبه 26 مهر 1383

mahdi zarei

Member
اين يه فايل سيستمي ويندوز هستش كه در اجراي برنامه ها دخالت داره
ممكن اين فايل ويروسي شده باشه
تو اگه دو تا ويندوز داري با اون يكي ويندوز درايوي كه ويندوز خراب روش نصب است اسكن كن ببين چه ميشه
چون اين يه فايل سيستمي است انتي ويروس تو خود همون ويندوز نميتون اون رو اسكن كنه

[EHSAN]

Well-Known Member
COMMANDO جان از توضيحات كامل شما ممنون فكر ميكنم مشكل من همون Welchia باشه..
3.gif

Mahdi جان ممنون حالا فهميدم چرا اين آنتي ويروسه هرچي ميگشت چيزي پيدا نميكرد..
39.gif

با تشكر از هر دوي شما

جدیدترین ارسال ها

بالا