مشكل وارد كردن فايل ...

دوستان من نمي تونم فايل هاي پي اس دي رو در فلش وارد كنم . در حالي كه قبلا مي شد اما با يك ويندوز نصب كردن اين مشكل پيش اومد .
هدفم از وار كردن اين فاليل ها قابليت ترانس پرنتي يه اونه . اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد .

لطفا كمكم كنيد .

Parham

Well-Known Member
عکس ها رو میتونی‌ به صورت فایل PNG ذخیره کنی‌ و بد از اون به داخل صفحه کاری خودت Import کنی‌ ...

از كمكتون ممنونم اما دليل اينكه اون فايل هاي psd رو import نمي كنه رو هم مي خوام بدونم .

corel

Active Member
فرمت

AidinAmeri گفت:
دوستان من نمي تونم فايل هاي پي اس دي رو در فلش وارد كنم . در حالي كه قبلا مي شد اما با يك ويندوز نصب كردن اين مشكل پيش اومد .
هدفم از وار كردن اين فاليل ها قابليت ترانس پرنتي يه اونه . اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد .

لطفا كمكم كنيد .

در ادامه صحبت دوستمون اضافه مي كنم كه مي توني از فرمت tif هم استفاده كني.

واما علت رو درست نمي دونم، چك كن ببين فايلاي psd كه داري با چه ورژني از نرم افزار(احتمالا فتوشاپ) ساخته شدن و flash كه داري اين ورژن رو ساپورت مي كنه يا نه.

و اما يه راه حل بي عقلي(!):
خب اگه با نصب ويندوز همه چي عوض شده، شايد با نصب مجدد فلش هم مشكل حل بشه!

heidarhm

New Member
سلام دوستان 2 سئوال دارم اول اينكه چطور ميشه mpg رو با flash نمايش داد و دوم اينكه چطور ميشه يك فايل exeرو با فلش اجرا نمود ..... خيلي مر30

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز در هر 2 مورد پاسخ بار ها داده شده لطف کن که اول بگرد و بعد سوال بپرس و اینکه سوال جدید داری در یک پست جدید ایجاد کن ..

جدیدترین ارسال ها

بالا