مشكل نمايش يك صفحه aspx يا html در داخل يك فايل فلش

jvdtmr

New Member
من يه سايت فول فلش طراحي كردم كه در حال حاضر ، خبرهاي جديدش رو بصورت استاتيك قرار ميدم. ميخوام متن خبرهاي جديد رو كه فارسي هستند از يك SQL Server بخونم ، درست مثل يك صفحه ASP كه بطور دايناميك خودشو آپديت ميكنه.
البته فكر ميكنم بشه توي يك فلش يك صفحه aspx. رو لود كرد. اما هر چي گشتم نتونستم كمپوننتي براي اين كار پيدا كنم.
كسي ميتونه كمكم كنه. ممنون ميشم.

Mr. LonelY

کاربر فعال
شما باید بری دنبال ارتباط بین sql -> php -> flash
اگه کسی به web application وارد باشه میتونه واست دستورات php رو تبدیل به aspx کنه!
اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو!

آخرین ویرایش:

jvdtmr

New Member
من خودم مدتي هست كه با VB.net كار ميكنم و البته هيچ آشنايي با php ندارم. اما همين چند روز پيش كدهاش رو گير آوردم اما فكر نميكردم كه همين كدها ، در asps.net معادل داشته باشند.
راستي ! واقعا همينجوره؟ يعني دستورات asp وجود دارن كه اينكار رو انجام بدند؟ اگه وجود دارن ، پس چرا اين همه گشتم پيدا نكردم؟ مهمتر از همه اينها ، با فارسي مشكلي ندارن؟
ممنون

kiarash.M

Active Member
بهترین روش برای این کار استفده از فانکش loadVariables و گرفتن اطلاعات از فایل asp با متود GET درست همانند اینکه می خواهی به یک فایل HTML داده بفرستی ..
برای ارسال ریکوئست از فلش به database هم باید واسط داشته باشی ..
برای این کار کلاس LoadVars متود sendAndLoad را استاده کن .. بازم روش های مختاف ای هست میتونی به وسیله POST اونا را بفرستی یا ..

mohsensemsarpour

کاربر فعال
جواب سوال و تشکر از بچه ها

دوستان سلام
اول یک تشکر از همه بچه ها کنم که نشون دادن هنوزم دلشون برای فروم تنگ می شه و میان اینجا

دوم همون طور که بچه ها گفتن روش های مختلفی برای این کار هست . اما چندی پیش یه مقاله می خوندم در این زمینه اینجا قرار می دم امیدوارم بدردتون بخوره ...

http://www.asp101.com/articles/flash/

موفق و پیروز باشید

وب سایت گروه نرم افزاری رایان حمد

jvdtmr

New Member
متشكرم محسن جان
مقاله بسيار بسيار سودمند و عالي بود.
مشكلم بطور كامل حل شد.
موفق و مؤيد باشي.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا